Hienoa maanantaita kaikille tasapuolisesti. Otteluun on onnekkaat 13 päivää aikaa eli voin taas kerran sanoa kaipaamani lauseen ”Ensi viikolla pääsee ottelemaan.”

Ajatukset ovat aika lailla täyttyneet matsia koskevista asioista ja painonvetoon liittyvän polun mutkikkaista askelista. Olen hieman kiukkuinen, mutta se tulee minulta aika luonnostaan ottelun ollessa lähellä. Kaikki patoutuu, kunnes on lupa päästää höyryjä.

Mennyt viikonloppu tuntui aika raskaalta, vaikka kyseessä oli la ja su lepopäivät treenistä. Tein kaksi ulkopaikkakunnan laulukeikkaa ja pari aamutallia… sanomattakin selvää, että vähillä kaloreilla voi tälläisetkin asiat tuntua todella uuvuttavilta. Kurkku siinä hieman kipeytyi, muttei muuta huolestuttavaa. Kehon ollessa painonvedon rasituksessa, on immuniteettikin aikamoisella koetuksella ja helposti voi tulla jokin pieni flunssan kaltainen kylään. Se ei paljon lannista.

Koko viime viikko reeneineen tuntui todella hyvältä. Olen siitä iloinen ja kiitollinen.

Ensi viikon torstaina pakkaan ottelukamat ja kulmamiehet laukkuun ja painan lentokentälle kohti uudenlaista seikkailua. Punnitus on perjantaina klo.12 ja ottelu sitten lauantaina iltasella. Päähäni ei juuri nyt mahdu mitään muita ajatuksia.

Utuista viikkoa kaikille!

ps. Jos haluat tietää, mistä tapahtumasta on kyse niin klikkaa alla olevaa kuvaa päästäksesi sivuille 😉 Massin logosta ostoksille!

superior11

mass.banner

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...