940x103-mass-wk31-jb-blogs-mikael2-610x103

Triathlon terveiset kaikille,

Sportti viikonloppu takana ja nyt oli viimeinen kovempi jakso ennen kuin aletaan selkeästi keventämään. Olin suunnitellut tarkasti että nyt on training viikonloppu missä on paljon pyörää. En ole päässyt viimeisten kuukausien aikana polkemaan riittävästi. Treenit on ollut vahvasti uinnissa ja juoksussa, mutta onneksi viimeiset viikot olen saanut polkea Crossfit8000 salilla sisällä, siitä suuri kiitos. Tärkeä yhteistyö ja mahtava paikka mennä kokeilemaan crossfittiä.

Eilen päivä alkoi lenkillä ja siitä suoraan pyörän selkään. Ensimmäiset kerrat vedin niin että pyörä oli kiinni telineessä jossa on vastukset, siinä meni 3h aika mukavasti intervallia vetäen. Nyt on ollut pakko saada ajoa alle kun sain uuden pyörän Ironman -kisaani. Nyt on Scott triathlon pyörä jossa ajoasento on hieman toinen kuin omassa maantiepyörässäni. Tämä tuo lisää voimaa ajoon, mutta vaikuttaa eri kohtaan jaloissa. Nyt on ollut tärkeää saada rullausta alle ja juoksua päälle jotta kisassa jalat tietävät mitä on tulossa.

FullSizeRender

Pyörän jälkeen vielä kevyt lenkki ja illalla lihashuoltoa. Treenin jälkeen on niiin mahtava ottaa proteiinijuoma palautuksena kropalle. Pitkät treenit vievät energia varastot aika nollaan ja on erittäin tärkeää tankata välittömästi jotta palautuminen alkaa nopeasti. Lihashuoltoa illalla vielä päälle ja rullalla omaa hierontaa jaloille, kyllä tiesi taas tehneensä.

Jos haluat kroppaan tarvittavat lisäravinteet niin klikkaa kuvaa, suosittelen!

capture

Tänään aamu alkoi uinnilla, kelausta vaan. Uinti on yksi haastavimmista lajeista ja vaikka sitä on jo paljon vedetty niin paljon on edelleen tekemistä. Yläkroppa on sen verran jäykkä että siihen täytyy kisojen jälkeen keskittyä. Tarvitaan lisää liikettä ja venyvyyttä liukuun, nyt se jää vajaaksi kun nappaa kiinni. Ei täydellistä mutta eteenpäin mennään jo hyvää vauhtia, laji vaatii kropalta paljon ja siinä on monta pientä osa-aluetta jotka täytyy osata niin että kaikesta tulee automaattista tekemistä, siihen pyritään ja tähdätään. Siitä Iso-Omenan kauppakeskukseen Selätintä promamaan, josta erittäin kiitollinen. Viemme tapahtumissa kaikille nuorille suunnattua #elämäntaidotkouluun hanketta eteenpäin. Saan kertoa aina tärkeästä aiheesta miten voi auttaa ja olla mukana auttamassa. Itse omistan Ironman -kisani nuorten tulevaisuudelle ja lasten oikeuksille. Kannattaa seurata #elamantaidotkouluun hanketta Instagramissa. Klikkaa linkkiä niin saat lisätietoa hankkeesta ja mahdollisuudestasi olla mukana auttamassa.

elamantaidot kouluun

Illaksi vielä lenkille ja pyörän selkään, tärkeää rullausta uudella pyörällä. Meni 3h taas aika vauhdilla, vaikka ei tuo rullalla polkeminen ole kovin ihanteellista puuhaa. Siinä voisi katsoa samalla vaikka pari elokuvaa niin menisi aika nopeammin Tasan kaksi viikkoa aikaa starttiin ja ajatukset alkavat jo olemaan määränpässä. Joka päivä tulee fiilistä ja tunnetta lisää, on niin upeaa päästä haastamaan itsensä ja tekemään mahdottomasta mahdollista. Iso unelma elää ja olen jo nyt tehnyt parhaani kaikessa että olisin valmis suuren koitokseen. Koko viikonlopun aikana on mennyt noin 10h treeniä kun siihen otetan mukaan kaikki lihashuollot. Sisällä on paloa ja hehkua, suuri voima ajaa eteenpäin ja omistautuminen unelmalle antaa pajon energiaa ja uskoa tulevaan. Olen matkalla sinne minne minun tuleekin mennä ja askel kerrallaan taistellaan, Dream Big & Dare To Fail!

Tässä pientä maistiaista tulevasta paikasta ja kisasta. Kannattaa katsoa ja inspiroitua, itselleni se antaa paljon potkua harjoitteluun ja fiilistä tulevaan.

 

 

 

Ensi viikolla alkaa uudet videoblogitkin pyöriä ihan uudella tavalla johon minulla on yhteistyökumppani. Saadaan tärkeille asioille lisää näkyvyyttä ja sitä kautta enemmän auttamista. Omistan jokaisen juoksuaskeleen, jokaisen polkaisun, jokaisen uintivedon, jokaisen treenikisan ja joka ikisen hikipisaran lasten oikeuksille, Suomen nuorille ja heidän tulevaisuudelleen.

Iroman terveisin,
IronMikael
Triathlete Sponsored By MyProtein!

Follow Me:
Facebook https://www.facebook.com/mikaeljamsanen
Twitter:https://twitter.com/Jamsanen
Instagram:http://instagram.com/mikaeljamsanen     
YouTube: https://www.youtube.com/user/MikaelJamsanenDream

www.mikaeljamsanen.com

capture

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija