Heippa!

Luulen että tämän ekan postauksen on parasta olla semmonen pieni esittelykierros itsestäni, sillä mä oon blogin kirjoittajana aika uusi tuttavuus. Pari vuotta sitten kirjoitin blogia blogspotin kautta, mutta en ehtinyt silloin keskittyä siihen tarpeeksi joten poistin blogini ja tähän päivään asti oon jakanut omia juttujani enemmän muissa somekanavissa. Päätin alkaa kirjoittaa blogia koska ajattelin että just nyt on oikee aika sille. Huikeita juttuja meneillään elämässä, ja ajattelin jakaa niitä nyt teidän kanssanne.                                                                   

Mun nimi on siis Jaanika, ja mut tunnetaan myös nimellä Janely. Oon tehnyt laulajan/artistin uraa nyt reilut 7 vuotta (lupaan tehdä tähän liittyen ihan erillisiä postauksia) sekä paljon myös markkinointi&myyntitöitä ja monenlaisia töitä esiintymisen parissa. Liikunta on ollut aina tosi tärkeä osa mun elämää ja vaikeasta syömishäiriöstä ja menneisyyden haamuista selviäminen  ei olis onnistunu ilman treenaamista ja oikeanlaista ruokavaliota. Trenaaminen on aina ollut osa mua ja tulee aina olemaan, ja siksi myös tässä blogissa tuun kirjottaa paljon treenijutuista, lisäravinteista ja tulen pitämään tätä samalla myös mun päiväkirjana siltä osin että täällä seurataan mun kehitystä omassa projektissani ja tuun jakamaan näitä juttuja omasta, eli sellaisen ns. ”tavallisemman” tai ”arkisemman” treenajan näkökulmasta, kun mähän en tässä aio kilpailla kenenkään muun kuin itseni kanssa, joten voin jo vastata teille että ei, en tavoittele kisakuntoa tai mitään edes sinne päin. Mulle se on osa mun hyvinvointia ja tottakai myös pinnallisella tasolla ulkonäkö on tärkeä viihdealalla. Mulla on paljon tavotteita ja kehittymisen varaa, mutta tästä tää lähtee, uus sivu on käännetty elämässä ja uus valmentaja tulee pitämään huolen siitä että nyt niihin todellisiin tuloksiin päästään ja toivon tietysti että nästä voi myös ehkä joku muu saada jotain vinkkejä irti.

Myös musiikin suhteen mun elämässä on tapahtunut muutoksia. Päätin pitkän vetkuttelun ja muutamien epäonnistumisien jälkeen että vaihdan mun biisien pääkielen suomeksi. On tässä nyt kuitenkin jo hakattu päätä seinään tavalla tai toisella monta vuotta ja nyt oli tapahduttava jotain radikaalia että nää hommat alkais etenemään halutulla tavalla. Musiikki on mulle kaikki. Se on mulle terapiaa ja samalla myös saan esiintymisestä yhtä isoja kiksejä kun hyvästä seksistä. Mä haluun menestyy. Mä haluun tulla kuulluks. Mul on paljon sanottavaa.
Anyway, alotin tekemään hetki sitten uusia biisejä ja sain mun tiimiin uutta voimaa uudesta tuottajasta. Nyt hommat etenee halutulla tavalla ja biisejä syntyy ihan toisenlaisella volyymilla. Uskon, että tästä vielä tulee jotain siistiä. Niille jotka mua on pitkään kuunnellu tiedoksi, että laulan edelleen myös englanniksi ja tulossa on uusia covereita, sekä suomeksi että englanniksi, sillä välin kun odotellaan mun omaa matskua. 

Kaikesta yllämainitusta tulen kertomaan paljon lisää, ja tällä viikolla aion tehdä postauksen myös uudesta jalkatreenistäni, kuvien kera. Tähän loppuun lisäilen vielä linkkejä jos teitä kiinnostaa seurata myös muita somekanaviani. 🙂

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Wm9WYci0i4U[/embedyt]

Tässä yks cover joka on mun videoista mun lemppari 🙂

https://www.facebook.com/janelymusic (facebookin fanisivu)
https://instagram.com/janelymusic/ (Instagram)
http://www.janelymusic.com/ (viralliset nettisivut, nää päivitetään pian)

Ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

Jaanika

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija