Tik tak, tik tak, tik tak……. johan se aika matelee ja toisaalta kokonaisuutta katsoen aikaa on hyvin vähän enää matsiin. Mietin tuossa, että jos kaikki menee hyvin ja pysyn terveenä ja saan hyvän ottelun niin tämä vuosi on ensimmäisenä ammattilaisvuotena tuonut sitten 3 ottelua jo ja se on minun mielestäni todella hyvä. Lähtölaskenta kolmanteen otteluun on siis menossa tämän bloginkin muodossa.

Olen treenannut paljon kotisalillani Stronghold Gymillä ja lisäksi kotini läheisellä Utti-hallilla, jossa Utin varuskunnan kurkkusalaatit aina kovasti pyörivät. Treeniaikaa on käytetty tämän lisäksi lukemattomia tunteja myös metsäpoluilla ja kotona sisällä fillarin selässä. Draivi on kova, kuten edellinen postaus teille varmasti on kertonutkin.

940x103-mass-wk31-jb-blogs-suviNyt on tosiaan enää reilusti alle 4 viikkoa h-hetkeen. Tuntuu uskomattomalta, että kohta taas pääsee ja vielä ulkomaille ensimmäistä kertaa. Monesti aikaväli on ollut pidempi, jonka takia tämä on mielenkiintoista nähdä kuinka paljon ”tasaisempi” Suvi tällä lyhyellä otteluvälillä saadaan aikaan.

Painoa on vaikka ja kuinka vielä tiputettavana Flyweight-sarjaan eli -56.7kiloisiin, mutta tämä ei enää hermostuta minua kuten aiemmin. Painoihin päästään aina 🙂 Se on hetken kärsimys ja minua on siunattu sellaisella kropalla, joka vastaanottaa tankkauksen sen kummempia suunnittelematta hyvin perusteellisesti. Kiitos Luoja! Teit minusta juuri täydellisen 😀 Paino ei meinaa koskaan tippua, mutta kyllä maar se pomppaa hyvin nopeasti ylöspäin.

Olen oppinut, että jokainen vastoinkäyminen on käännettävissä positiiviseksi ja vahvistavaksi kokemukseksi. Sillä asenteella on mukava edetä. Siitä kertoo myös alla oleva kuva olkapäästäni, joka on joskus kokenut vähän kovia ja nyt se kantaa voimakättäni 🙂

olkapää

massalogo

TARJOUKSET

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...