Ajattelin tässä ensimmäisenä kertoa vähän itsestäni. Olen 27 vuotias nyrkkeilijä ja olen harrastanut tätä lajia 11 vuotta. Matseja minulla on tähän mennessä 76. Olen suurimman osan urastani kilpaillut Ruotsissa kun asuin lapsuudesta asti Sundsvallissa ja päätin muuttamaan minun kotimaahan tasan vuosi sitten. Nyt asun Rovaniemellä ja edustan Rovaniemen Reipasta. Työkseen minä olen autoasentaja joten päivät on aina täynnä kun treenaan 2 kertaa päivässä ja olen töissä 8-16.

Minulla on hyvä valmennusryhmä ja ilmapiiri missä harjoitella. Tähtäimessä on Suomen mestaruus ja päästä maajoukkue edustuksiin.

Nyrkkeily vaatii paljon. Siinä pitää olla hyvä kunto, tekniikka, voimaa, räjähtävyyttä ja kova tahto että pärjää huipulla. Kehässä olet yksin.

Tulen tässä palamaan enemmän yksityiskohtiin joten siihen asti hyvää viikkoa kaikille!

 

T. Henrik

2015-09-07 20.26.47

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija