Mukana menossa ja meikäläistä sponsoroimassa siis nämä mahtavat yritykset:

 • MASS Nutrition
  Parhaat lisäravinteet tehokkaiseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun
 • Easyway Oy
  Tehokas tapa mitata ja seurata kehonkoostumusta ja kehitystä
 • Kalorilaskuri / Sulamo (kalorilaskuri.fi & sulamo.fi)
  Kulutuksen ja syömisten seuraamista parhaimmillaan ja helpoimmillaan
 • Parturi-kampaamo Sateenkaari
  Pää kuntoon (ainakin ulkoisesti :D)  aina ammattitaidolla ja sympaattisella asenteella

(applause please :D )

 •  MASS Nutrition -tottakai :).

  Parhaat  ja ehdottoman laadukkaat lisäravinteet ahkerassa käytössä ja mukana menossa tämä ”Käsipainoja ja kärrynpyöriä”-fitnessblogi.

 • Easyway Oy.

  Olen käyttänyt ko. firman mittauksia 2013 lokakuusta lähtien ja olen ollut todella tyytyväinen. Asiansaosaavaa ja luotettavaa toimintaa. Mahtavaa että ko. firma kiertää paikkakunnilla laitteen kanssa, joten ei ole tarvetta ite lähteä pitkälle mittauttamaan itseään. Ite siis suosin InBody-kehonkoostumismittauksia. Jokaisen mittauksen jälkeen varsin osaava analyysi tuloksesta (paperista) ja eritoten toimistusjohtaja Ossi joka kiertää mukana eventeissä on supersympaattinen ja ihmisläheinen tyyppi :).  Suosittelen! Ja olen todella ylpeä ja otettu että he lähtivät tukemaa mua näin. Jatkossa siis juttua myös InBody-mittauksista ;) . Kiitos Ossi ja Eeasyway tästä mahdollisuudesta!

 • Kalorilaskuri / Sulamo

  Monen monen vuoden takaa luotettava kehityksen seurantaväline internetin ihmeellisessä maailmassa. Virallisesti olen registeröitynyt käyttäjäksi olikohan 2008, mutta muistikuva olisi että olisin käyttänyt ko. palvelua paaaljon aikasemmin jo. Mutta oli miten oli niiin piiiiiitkän linjan käyttäjä. Kuvani ja suositteluni lyötyvät mm. kalorilaskurin etusijalta (Sanna Laaksonen – nuorten fitness SM 2006 ;) ) . Erittäin suositeltava ja helppokäyttäinen, todella kattava kalorilaskuri. Kätevä työkalu mm. liikuntojen ja syömisten seuraamisen. Suosittelen!  Mahtavaa että Tero ja Kalorilaskuri/Sulamo lähtivät sponsoiroimaan mua kohti kisoja, kiitos!

 • Parturi-kampaamo Sateenkaari

  Suurelle ihmiskunnalle ehkä tuntematon tukija , vaan ei yhtään vähäpätöinen. Mulle erittäin tärkeä, vakiopaikka ja luotto parturi-kampaajani monien monien vuosien takaa. En tarkalleen ees muista koska ekaa kertaa tähän pieneen, asiakaslähtöiseen ja erittäin mukavaan yrittäjäpariskunnan pyörittämään parturiin jalkani astuin mutta en ole katunut, en hetkeäkään! :) Nämä tukkataiturit tekevät aivan mahtavaa työtä, eivätkä pelkää ehdottaa ja ”rikkoa rajoja”. Arvostan!Kyse siis Tampereen Hämeenpuistossa sijaitsevasta pienestä kahen yrittäjän pyörittämästä idyllisestä ja asiakasystävällisestä parturi-kampaamposta. He toimivat osoitteessa Hämeenpuisto 12, 33210 TAMPERE . Heiltä onnistuvat perusleikkuut ja värjäykset kuin myös hiustenpidennykset ja kulmienmuotoilut. Ja ideapankki on rajaton.

  Anyhow suuret kiitokset Mirvalle ja Rainelle että vaikka firma on pieni, lähtivät omalla panoksellaan kannustamaan mua kohti tavoitteita ja kisalavoja.

   

  Tässä ne olivat, mun neljä erittäin tärkeää yhteiskumppania. :). Olen hurjan kiitollinen jokaiselle että ovat tässä mukana! Näistä kuullaan vielä 😉

  STAY TUNED! ;)

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija