Tiedäthän kuinka monet tunnetut ja tietävät ihmiset vannovat terveysjuomien nimeen? Olen monet kerrat katsellut kateellisena eri blogaajien aamupaloja ja vihersmoothieita ja päätin viimein uskaltautua tekemään omani.

Olen siis perusluonteeltani kaikkea uutta kohtaan epäilevä ja monesti YÖK -reaktio tulee pelkästä ajatuksesta että pitäisi syödä jotain uutta ja pelottavaa.

smainekset

Viherjuoman pohja on melko yksinkertainen.

Tarvitset seuraavaa;
– puolikas lehtikaalin lehti (noin 1dl)
– puolikas vihreä omena
– 2dl kylmää vihreää teetä
– ruokalusikallisen luonnonjogurttia
– 1-2tl viherjauhetta. 

Nutri-Greens

MyProtelin Total Nutri-Greens viherjauheessa on mm. spirulinaa, vehnänorasta, Acerola-marjaa, parsakaalia, pinaatinlehtiä, granaattiomenansiemeniä, omenakuitua, tomaattia, seljanmarjaa, pensasmustikkaa ja klorellaa, joilla on antioksidanttisia vaikutuksia. Tämä tehostaa viherjuoman terveellisyyttä joten suosittelen ehdottomasti käyttämään sitä osana juomaa.

Iske tarvikkeet blenderiin tai sopivaan purkkiin. Itse huomasin MASSin sheikkerin olevan juuri sopivan kokoinen omalle sauvasekoittimelle, joten käytin sitä. Lisäksi juoman voi hörpätä suoraan purkista, tässä tapauksessa käytin lasia ihan vaan kuvausrekvisiittana.

vihreyttä

Surruttele ainekset kunnolla sekaisin ja kiskaise huiviin.
Itse olin yllättynyt juoman mausta. Olin aivan varma että saan kyökkiä kupillisen kanssa useampaan otteeseen, mutta litku olikin yllättävän hyvää.

Aion itse ainakin ottaa juoman säännölliseen käyttöön, ei ehkä jokaisena päivänä mutta useamman kerran viikossa.

Maista ja kokeile?
– Salikirppu Niina

 

PROTEINSALE 24_01

Ei tagejaLars Pedersen

Lars Pedersen

Kirjoittaja ja asiantuntija