Morjens ! 

Jos nyt aloittais vaikka sunnuntaista kun isän päivää  vietettiin  ja kun kohokohta se nyt tässä parin viikon sisällä on ollut. Hyvä isukki ilmeisesti olen ollut kun lahjoja oikein tuli ja kakkukin leivottu. 

image

Uudet salikuulokkeet sekä komea treenipaita tuli ansaittua ja pojalta hienoja kortteja ☺️ Kakkua sitten syötiin aamusta iltaan!

imageKyllä tuo poika on isäänsä tullu ku niin tykkää röhnöttää.
image imageSitten kondis kuvaa taas, tässäkin jo hiukan erottaa lyhyen ajan täsmällisen tekemisen tulosta, ylempi kuva 16.9 ja alempi 8.11. Käpälät näöltä paremman näköseksi muuttuneet sekä olkapäihin/rintaan pientä kehitystä. Oikeilla jäljillä ollaan siis!

05.00 herätys ja 06.00 peli paikalla tekemässä kaikkensa suurimman mahdollisen lihas kehityksen vuoksi! Ja hommaa oli tehostamassa Massin PUMP! Aivan loistava tuote, tätä yks kauhallinen nassuun 15min ennen treeniä niin sillä selättää pahimmankin kooman sekä jäätävä lihas pumppi taattu !
image

Lihasten palauttavana ravintona toimii Massin whey protein tyylikkäästä sheikkeristä ja  päälle vedettiin varman päälle Questbar patukka nii ei tarvi murehtia otetaanko treenistä kaikki hyöty irti !  

Suosittelen muillekkin kuvassa näkyvää pakettia eli ei muuta kun linkin kautta tilailemaan  niinku olis jo !

Mass.fi

image

Suuret kiitokset mass.fi ravinne tuki paketista !!

Treenin jälkeistä poseeraamista ja irvistelyä  Itse iso Arska sanonut että poseeraaminen jokaisen treenin päätteeksi    Oli loppu viimeistely treenin päälle mikä toi parhaan mahdollisen ärsykkeen mitä kautta parhaimman lopputuloksen . Eli siis Mitä legendat edeltä, sitä kynäniskat perästä

( Arskalla meinaan siis arnold schwarzenegger:iä jos epäselväksi jäi jollekkin )
imageimage
image

 

Myös videon muodossa treenin jälkeistä poseerausta ☺️

 

poseeraukset kauheaa tasoa vielä mutta lähes joka päivä kehitän koko ajan parempaan suuntaan ☺️

imageMutta tässä sitä taas tuli höpötettyä, jatketaan myöhemmin lisää ☺️ Ens kerralla vois laittaa tuleman vaikka brutaali käsi , Rinta tai selkä treenin videoiden sekä kuvien muodossa  kuinka itse teen treenin jne.

kevyttä rautaa ja Mukavaa loppu viikkoa ! 🙂  

Mro! 

-MT- 

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316

 

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija