Hei! Oon palannut blogin pariin pienen tauon jälkeen. Pahoittelut etten ole päässyt kirjoittamaan, on tässä taas tapahtunut kaikenlaista ja oli tähän kohtaan hyvä vähentää somen käyttöä vähäksi aikaa. 🙂

Koitan lähiaikoina julkasta mahdollisimman monta postausta, kun on taas mielessä niin paljon kaikkea.

Treenit on sujunu hyvin, pieniä takapakkeja lukuunottamatta, kun välillä stressaa muut asiat niin paljon että meinaa pää räjähtää ja sitten motivaatio treeniin laskee hetkellisesti, ja treeni tuntuukin pakkopullalta. Mut mä oon tämmönen tunteella eläjä, vaikka toki parempihan olis järjellä mennä eteenpäin, mut minkäs teet.

Mulla on alkanu just uus ruokavalio jolla mennään tää kuukausi. Haluan nähdä miten mun keho reagoi tähän vähärasvaiseen ruokavalioon jossa hiilarit on kuitenkin korkeammat kun aiemmin.

Treeniohjelmakin vaihtui äskettäin, ja nyt mennään kolmijakoisella ohjelmalla johon sitten kuuluu päälle pari pitkää kävelylenkkiä. Aslak teki semmosen jalkatreenin mulle, että vieläkin sattuu vaikka siitä treenistä on jo 5 päivää.

2016-02-19 17.52.25
Tää oli varmaan se pahin liike, pakarat oli TULESSA 😀 Treeneistä sitten lisää seuraavassa postauksessa.

Musahommeleista sen verran, että ensimmäinen suomenkielinen biisi saatiin purkkiin, ja musavideokin siihen on kohta kuvattu finaaliin. Myös muita uusia biisejä on valmistumassa, ja aikaa menee nyt paljon studiolla niitä rakennellen. Keikkojakin on ollu, ja seuraavaks esiinnyn Gastro messuilla 17.-18.3 Messukeskuksessa, parin taustatanssijan kanssa! Tulee magee show 🙂

2016-02-20 22.58.45

Pian lisää näistä, ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

IMG_20160304_115034

Jaanika

 

mass_kreatiinimass_voimalihas_banneri

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija