Uutuus suosittuun Mass -sarjaan! Yhtä hyvän makuinen ja kuohkean vaahtoutuva kuin tutummat Mass Recovery ja Mass Whey. Enemmän lisättyjä ravintoaineita! 

Uudessa Mass Protein Blendissä on 19.8g proteiinia per annos. Sekoitus kolmea eri proteiinia yhdessä tuotteessa on Mass Protein Blendin etu! Heraproteiinikonsentraatti, heraproteiini-isolaatt ja hydrolysoitu soijaproteiini! Tuotteeseen on myös lisätty BCAA aminoappoja, jotka auttavat jo hankitun lihasmassan säilyttämisessä kovallakin dieetillä. Kun keho saa riittävästi ravintoaineita ja eritoten aminohappoja, se ei ala käyttää lihaksia ravinnokseen muun ravinteen loppuessa, vaan suuntaakiin kohti rasvavarastoja – mikä on niin monen treenaajan toiveissakin! 

Tuotteeseen lisätyt entsyymit taas auttavat pilkkomaan nautittavia ravintoaineita nopeammin. Kun ravintoaineet pilkkoutuvat nopeammin elimistön käyttöön, saadaan näiden ravintoaineiden hyödyt myös nopeammin käyttöön. Kun proteiini pilkkoutuu kehossa nopeammin, saadaan se myös nopeammin lihasten käyttöön. Hyvät tuotteet ja ainesosat yhdistettynä nopeaan imeytymiseen on ideaalitilanne nauttiessa mitä vaan lisäravinnetta!

Entsyymit toimivat myös ruoansulatusenstyymeinä – koska enstyymit pilkkovat ravintoaineet nopeammin, on myös ruoansulatuskanavan helpompi käsitellä ne. Tämä nopeuttaa ja helpottaa ruoansulatusta. Ruoansulatusentsyymit eivät missään nimessä vastaa laksatiiveja – ruoansulatusta ei vain haluta nopeuttaa, vaan ravintoaineet halutaan imeyttää kehoon paremmin. Näin ollen vatsan toiminta ei välttämättä nopeudu lainkaan, mutta monet ovat kokeneet helpotusta vatsakipujen ja nipistelyjen kanssa. 

Nykyajan treenaajat nauttivat runsaasti proteiinia, jotkut jopa hieman liikaakiin. Entsyymit ovat hyvä tapa auttaa kehoa käyttämään ja pilkkomaan proteiinit ja vältytään turhalta täydeltä ololta tai niin kutsutulta ”ähkyltä”. Olo on jatkuvasti energinen ja keveä, eikä raskas ja kankea. 

Mass Protein Blend on edistyksellisempi versio Suomen suosituimmasta heraproteiinista- Mass Whey heraproteiinista. Sama herkullinen maku, paranneltu sisältö!

Screen Shot 2015-03-09 at 09.15.57

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija