Olen hengissä! Blogissa on ollut hiljaista, sillä aikaa ei ole riittänyt blogin kirjoittamiseen, vaikkakin juttua olisi kyllä. Nyt löytyi hyvä aika blogitekstille, sillä niiskutan kotona peiton alla flunssan kourissa. Kova pala mulle, sillä en muista millon viimeksi olisin sairastellut ja yrittäjänä sairastuminen ei ole koskaan hyvä juttu. Sekä pahin asia on, että treenit jää välistä.  

595A0C08-7FD6-4474-929E-D3B77953BD7E

Kuva: Jonne Kunnari

 

Kun muhun jokin pöpö iskee, tartuttaa se mut kunnolla sänkykuntoon. Ensin sairasteli Jeve ja ajattelin jo säästyväni flunssalta, kunnes se sitten iski mullekin. Sunnuntaina oli pientä kurkkukipua ja jätin treenin välistä, jolloin Jeve vei mut Fontanaan naistenpäivän kunniaksi brunssille. NAM, ne herkut taisi helpottaa mun oloa sen verran, että päätin maanantaina vapaapäivän kunniaksi treenata elämäni ensimmäiset tuplatreenit. Toki mulla on aiemmin ollut salitreeni ja aerobinen treeni samana päivänä, mutta Jeven mukaan sitä ei lasketa tuplatreenipäiväksi 😀 Treenasin olka-ojentajat kummallakin treenillä ja tokaa treeniä oli niin hassu aloittaa, koska ei tarvinnut lämmitellä niin perusteellisesti kuin yleensä, koska lihakset olivat aamutreenistä vielä lämpimät. Ihastuin tuplatreeniin ja odotan jo seuraavaa! Maanantaille ei riittänyt ainoastaan kolme tuntia yhteensä kestäneet olka-ojentaja treenit, vaan piti mennä vielä 1,5h kestävään joogaan 😀 Sen jälkeen tietääkin miten kävi…Jeve ihmetteli itapalalla, miksi olen niin hiljainen ja nauroi mulle, koska en pystynyt syömään enempää ruokaa, koska mun suu väsähti, enkä jaksanut enää pureskella :D:D olin loppu. 

IMG_0009

Takareisipriorisaatio meni just sinne kuin pitikin! Oon ylpeä mun takareisistä, mitkä sain aikaseksi viidessä viikossa. Toki kehitettävää on paljon ja takareiskat eivät vieläkään ole tasapainossa etureiskojen kanssa, mutta nyt osaan treenata niitä eristävästi ja laadukkaasti. Aloittelijan tuurin mukaisesti kehitys on huima verrattuna lähtötilanteeseen.

IMG_0017

Kuva: Jonne Kunnari Huomaa takareidet!!

 

Oli pakko testata myös etureisitreeniä, joka jäikin ainoastaa yhteen liikkeeseen ja kolmeen sarjaan. Viimeksi olen treenannut etureisiä tarkoituksen mukaisesti viime vuoden toukokuussa eli siitä on aikaa. Tein hack-kyykkyjä ja etureidet meinasivat suoraan sanottuna räjähtää. Treenin jälkeen olin niin rikki, että makasin viisi tuntia sängyssä 😀 hahah, eipähän ole hermotusongelmia. 

Pidin takareisipriorisaation jälkeen Jeven kanssa yhdessä kahden viikon välidieetin. Dieetti oli lyhyt, joten laskettiin aika roimasti mun kaloreita alas. Dieetin lopussa piti olla jokin motivaattori ja palkkio, joten järjestin meille kuvaukset valokuvaaja Jonne Kunnarin kanssa. Suosittelen häntä, osaa hommansa!  Facebook-sivuja pääset tsekkaamaan tästä linkistä https://www.facebook.com/jonnekunnariphotography?fref=ts

 Tällä hetkellä on meneillään olkapää-ojentajapriorisaatio. Kolme olkapäätreeniä viikossa huolehtii siitä, etten unohda missään tilanteessa mun olkapäiden olemassaoloa!! 😀 En ole ennen tajunnut, kuinka monessa tilanteessa olkapäitä tarvitaan. Esim. autossa vilkun käyttäminen on nykyään tuskaa. Odotan tältäkin priorisaatiolta hyviä tuloksia mun miniolkapäihin. Muutaman viikon päästä mulla on asiakkaani sanoin hienot tykinkuulat 😉

00C1BDA9-906D-4FF4-B9F1-0D16E706CF8E

Kuva: Jonne Kunnari

 

Tuntuu jännän kutkuttavalta, että tämän priorisaation jälkeen siirryn ihan perustreenaamiseen ja pian alkaa kisadieetti! Mihin tämä aika menee?? Siksi jokainen treeni on tärkeä ja vaatii keskittymistä, koska ei sitä aikaa ihan lopullisesti ole. Nyt keskityn kuitenkin tähän hetkeen ja parannun flunusta, jotta pääsen taas raudan ja ruoan äärelle!  Hyvää keskiviikkoa kaikille! 

 728x90-mp-wk13-dw-blog-delivery-threshold-text-amend-2

Ei tagejaEchipa Myprotein

Echipa Myprotein

Kirjoittaja ja asiantuntija