Hei!

Lauantaina oli siis ottelu Kajaanissa jossa paikallinen nyrkkeilyseura järjesti perinteisen Boxing Night nyrkkeily tapahtuman Scandic Kajanuksen ravintolassa.
Tämä oli tosi mielenkiintoinen tapahtuma kun kehä oli rakennettu keskelle ravintolaa ja paikka oli täynnä yleisöä joka söi ja joi samalla kun pääsivät seuraamaan hyviä nyrkkeilyotteluita. Tämä oli kutsuntakilpailu minne järjestäjä valitsi nyrkkeilijöitä tapahtumaan missä oli 6 ottelua.
Tunnelma oli tosi hyvä ja yleisö eläytyi hyvin mukaan jännitykseen.

635940221391488753
Minä voitin otteluni!

Valmistautuminen matsiin meni hyvin. Viikon aikana treenejä kevennettiin että herkkyys ja terävyys saadaan esille. Aamulenkeissä oli maanantaina 6km kevyt juoksu ja siihen vähän varjonyrkkeilyä, tiistaina 8*30 m lyhyitä spurtteja ja perään koulunyrkkeilyä ja tekniikan hiomista ja keskiviikkona vaan 3,5km kävely ja venyttely. Sitten loppuviikosta en enää aamutreenejä tehnyt latautumisen vuoksi.
Nyrkkeilytreeneissä oli sitten paljon lyhyitä säkkiintervalleja ja tekniikan hiomista pistarilyömisellä ja paritekniikalla.

Matsi oli kova! Huomasin heti että vastustaja janosi revanssia kun olin aikaisemmin jo 3 kertaa voittanut tämän ja yritti kaikkensa joten tästä matsista tuli kova sota eikä niin teknisesti hienoa.
Minulla kuitenkin kunto oli kova ja vaikka vastustaja yritti niin minä olin se joka meni eteenpäin kokoajan ja löin enemmän osumia.
Ravintolassa oli tosiaan lämmintä ja ilmassa huonosti happea kun oli niin paljon ihmisiä ympärillä niin kovaa työtä piti tehdä tämän voiton eteen.
Yleisö ja järjestäjät olivat tyytyväisiä minun suoritukseen ja meinasi että tämä oli illan paras ottelu.
Oli tosi makeaa taas voittaa ja nyt voin ilon mielin lähteä pääsiäisen viettoon.

Olen nyt jonkin aikaa käyttänyt Massin EAA -pulveria ja voin sanoa että se toimii erittäin hyvin ja maku on myös hyvä! Juon puolet annoksesta juuri ennen treeniä ja loput treenin aikana ja se nopeuttaa palautumista kohti seuraavia treenejä.
Sopii hyvin urheilijoille jotka ovat dieetillä.

Mass EAA Powder
Massin kaikki aminohapot löydät tästä!

Tästä on taas hyvä jatkaa ja toivon teille hyvää pääsiäistä! 🙂 mass_aminoeaa

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316🙂

 

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija