Minun viikkoni alkoi oikeastaan vasta tiistaina työpäivällä. Sen verran rankka viime viikon loppupuoli oli, jotta huiskis! Kerron tässä teille hieman otteluviikosta.

Tosiaan sain siis paikkausmatsin Ruotsin ottelun tilalle Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 28.11. järjestettyyn Cage 28 -tapahtumaan. Osoittautuikin juuri oikeaksi paikaksi minulle, tähdet asettuivat siis oikein kivasti kohtalon linjalle ja en olisi parempaan paikkaan voinut päästä ottelemaan. Kiitosta olen jakanut auliisti kaikille eikä loppua näy <3

Viikko oli täynnä mitä ihmeellisempää häppeninkiä painonvedon ja pakkailun lisäksi. Keskiviikkona avomies mursi molemmat ranteensa työtapaturmassa ja päätyi makaamaan Mikkelin sairaalaan rankasti kipulääkittynä. Minulla ei ollut mahdollisuutta edes enää mennä häntä katsomaan, koska oma torstain aikainen lähtö Helsinkiin painoi päälle ja jouduin vastaanottamaan Samin (avomies) työkoiran kotona, koska olen hänen lisäkseen ainoa, joka voi tuota pientä ja pippurista uroskoiraa käsitellä. Eli siis avomies, Mikkelissä, sairaalassa, ranteet murtuneena ja molemmat kädet kipsissä sormenpäät vapaana. Tsek. Työkoira, minulla kotona, itse olen lähdössä reissuun. Tsek. Hauva meni tarhaan pariksi päivää pööpöilemään ja Samistakin kuului illan suussa jotakin epämääräistä mitä nyt sormenpäillä puhelimeen pystyi näpyttämään. (ps. jälkeenpäin Sami vielä oksennustaudissa kipseineen, joten kotona odotti matsireissun jälkeen aikamoinen arki. Voi raasua.)

Joku voisi luulla, että pää olisi mennyt sekaisin tuosta noin matsin alla, mutta ei onneksi. Henkinen tila taisi olla jo jossain ihan muualla – nimittäin Kulttuuritalon häkissä.

Helsinki saavutettiin torstaina puolilta päivin. Radio Rockin Marcen haastattelussa kävin iltapäivällä. Voit tsekkaa lyhennelmän alta:

Radio_rock

Tämän jälkeen odoteltiin vaan joitakin tunteja ja pidettiin paino koko ajan 59 kilossa. Puntari meni läpi lukemin 58.7kg illan suussa pidetyllä virallisella puntarilla noin klo.18.30.

puntari

punnituskuva

Tankkaus alkoi ja meni hyvin. Eipä muuta kuin seuraavan päivän odottelua ja ehkä hitusen suklaatakin 😉

Kisapäivänä perjantaina mikään ei varmasti olisi voinut mennä paremmin kuin ehkä matsin tulos. Hajaääni tasurin olisin mielelläni vaihtanut voittoon, mutta sain arvokkaita otteluminuutteja täydet 15min takataskuuni ja on helpompi viedä treeneihin kehitettävää pidemmän otteluajan perusteella. PS. Ihan siisti fiilis kävellä häkkiin itse lauletun biisin tahtiin 🙂

Ottelu itsessään kävi läpi kaikki vapaaottelun osa-alueet pystyryminästä, pystypainiin ja matto-otteluun. Mieltä lämmittää se, että yleisö viihtyi ottelumme aikana. Se on tasurin kultareunus. Matsin voit nähdä ensimmäisen kerran keskiviikkona klo.20 alkaen Mtv3 Maxilta. Jossakin kohtaa ne tulevat myös youtubeen.

Tuosta vielä haastattelu ottelun jälkeen:

häkkiradio

Ja alta kuvaa painamalla näet muutamia kuvia 🙂

kuvat

Perjantaina käytiin vielä Lauran (mun ystävä, joka oli reissussa mun toinen pakara XD) kanssa jatkopaikassa syömässä ja nauttimassa yhdet drinksut. Väsyneitä oltiin, mutta tavattiin niin huippua porukkaa kyllä, että kannatti. Tittelitaistossa vyön pitänyt Glenn Sparv oli todella mukava uusi tuttavuus ja Hyvinkään RNC Sport Clubia edustava nouseva vapaaottelutähti Aleksi Nurminen oli myös oikein miellyttävä tapaus 🙂 Kuten kaikki muutkin!! Timo Lampen oli entuudestaan hieman tuttu, Pekka Rantala etäisesti, One Silvera ihan siis hui näitä mahtavuuksia…… en voi alkaa luettelemaan, sillä menisi koko päivä.

Lauantaina aamulla käytiin aamupalalla seiskan maissa ja sitten lähdettiin kotia kohti sellainen seikkailu repussa, ettei vetoketju mennyt enää kiinni.

EN VAIHTAISI TUOTA KOKEMUSTA MIHINKÄÄN! Olen niin kiitollinen ja iloinen, ettei sitä voi edes sanoin kuvailla. Toivottavasti jatkoa seuraa 🙂

Kroppa oli matsin jälkeen ihan tulikuuma. Minulla iskee aina tulehdukset koko ruhoon, kun kaikki se odotus ja stressi laukeaa. On se silti sen arvoista ja menee ajan kanssa ohi. Nyt pidän muutaman viikon totaalihuilia lajitreenistä, jotta olkapäät ihan ensisijaisesti palautuvat. Tulee olemaan vaikeaa, sillä jo nyt treeni vetäisi puoleensa. MULLA ON HIRVEÄSTI HOMMAA, JOS AION OLLA JOKU PÄIVÄ NIIN HYVÄ, ETTÄ OLISIN EDES KERRAN TYYTYVÄINEN!

Kiitos kaikille kannustaneille ja myös epäilijöille. Olette kaikki tarpeellisia!!

Tuikatkaa jooko terveiset Samille, oon sen omaishoitaja nyt seuraavat 5viikkoa, kun kädet on kipsissä. Onneksi olen onnellinen sekamelska. PS. Oli ihana hakea oma koira kotiin – Ruutirakkaus on krooninen tautini.

Suvi – etuoikeutettu käyttämään alla olevia työvälineitä ja siitä ikuisesti kiitollinen (tappelutahto isältä, tuleva ja olemassa oleva taito salilta ja sielu omasta takaa – the recipe for great opportunities)

hanskat

 

TÄSTÄ UUSIMPIIN LISÄRAVINNETARJOUKSIIN:

capture

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...