Nuo pisteet. Nuo pisteet tuossa otsikon lopussa. Ne tuntuvat äärettömyyden pituisilta. Odottavat jatketta. Odottavat jotakin sulavaa loppua. Sitä ei ole.

Cage 29 -tapahtuma iskettiin 9 ottelun voimin viime lauantaina 28.2. Helsingin Kulttuuritalolla. Tapahtuma oli todella tunnelmallinen ja tunnerikas. Osa kotiottelijoista otti vaikuttavat keskeytysvoitot, pari matsia meni täyteen aikaan ja myös tappioita nähtiin. Se kuuluu kuitenkin kaikki huippu-urheiluun ja kokonaisuudessaan ilta tarjosi juurikin sitä – huippu-urheilua.

Omalta osaltani ottelu kokenutta Karla Beniteziä vastaan päättyi täyden otteluajan eli 3x5min erien jälkeen tuomariston enemmistöäänin minun voittooni. On vaikea alkaa purkamaan ottelua, joten teen sen ehkä hieman henkeä vetäneenä. Olen kuitenkin tyytymätön suoritukseeni, mutta iloinen voitosta. Voitto oli koko tiimilleni, kaikille niille, jotka ovat kanssani ja takiani hikoilleet.

Karla Benitezistä sen verran, että hän on todella kokenut vastustaja. Jälkeenpäin pystyin naureskelemaan sille, että kyseinen ottelija on otellut ammattilaisena yli kaksi kertaa kauemmin kuin minä olen ollut edes vapaaottelun treenaamisessa kiinni. Hän on otellut todella kovia nimiä vastaan ja otellut noin parisenkymmentä kertaa.

Olin ottelussa altavastaajana, joka sopi minulle. Lyhykäisyydessään ottelimme lähes koko ajan pystyssä ja muutama tilanne meni pystypainiin ja kenties käväisemään mattoonkin. Tavoitteeni oli otella maltillisemmin kuin aiemmin, siinä onnistuin. Tavoitteeni tulevaisuudessa on voittaa ottelut ennen täyttä aikaa. Minulle ei sovi täyden ajan otteleminen, sillä sen jälkeen voittaminen tuntuu erilaiselta, joten nyt olen saanut siitä tarpeekseni.

Oma ammattilaisrecordini on nyt 3-0-1 eli 3 voittoa, ei tappioita ja yksi ratkaisematon/tasapeli.

Seuraavaan otteluun on 2,5kk aikaa eli CAGE 30 -tapahtuma 16.5.2015 siintää nyt näkyvissä kirkkaasti ja voimakkaana. Sinne on taas tunteja ja tunteja töitä edessä, mutta mikään ei ole parempaa. Nyt voin treenata taas jotakin kohti ja siksi, että nautin tästä.

Kiitos kaikille tuesta ja tsempeistä. Olen niistä äärimmäisen iloinen.

puntari

 

Screen Shot 2015-03-03 at 08.50.56

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...