lehdistö6lehdistö4

Viime perjantaina järjesti Cage MMA Finland historiallisen lehdistötilaisuuden Suomessa, Helsingin Sanomatalolla. Ensimmäinen oikein erikseen vapaaottelua koskeva lehdistötilaisuus, jossa esiteltiin sopimusottelijat ja kerrottiin paikalla olevalle yleisölle sekä suorana is-tv:n kautta katseleville tämän vuoden kuvioista – JOTKA TULEVAT OLEMAAN IHAN SUPERIA!!! Lehdistötilaisuus sisälsi myös Open Work-Out osion, jossa jokainen ottelija (yhtä Mikko Ahmalaa valitettavasti lukuunottamatta, kun oli Ruotsin UFC:ta katsomassa) esitteli hieman omaa tyyliään treenata lajia.

Tutummin puhutaan Suomessa aina Cagesta, jolla viitataan tuohon kyseiseen AH niin hyvän fiiliksen organisaatioon, joka järjestää maamme parhaat ammattilaisvapaaotteluillat! Tänä vuonna noita iltoja on 28.2, 16.5, 19.9 ja 21.11. Sopimusottelijoiden lisäksi noissa illoissa tullaan näkemään todella kovia nimiä! Ensimmäistä Cage-iltaa tähdittää meidän oman Anton Kuivasen lisäksi nimittäin sellainen tyyppi kuin Marcus ”Luolamies” Vänttinen. Illasta on tulossa jotain niin räjähtävää, että hyvä jos KULTTUURITALO on siinä vaiheessa enää Helsingissä ettei ole lentänyt pois kaiken sen fiiliksen nostattamana.

Lehdistötilaisuus oli häkellyttävä, pysäyttävä, liikuttava ja noita kolmea sanaa lukuun ottamatta sanoinkuvaamaton. Laitan loppuun kuvia ja yhden ottelijan (Saku Heikkola) tiimin tekemän lyhyen koosteen, jossa näkyy kaikki ottelijat ja heidän jumppatuokiotaankin. Itselläni oli niinkin huipputyyppi auttamassa tuossa Open Work-Outissa kuin TONI TAURU – mun varsinkin mentaalinen idoli. Kiitos Toni 🙂

Oli jotenkin epätodellinen tunne istua siellä kaikkien edessä ja vielä kaiken lisäksi sellaisten ottelijoiden kanssa samassa pöydässä. Tulen muistamaan sen hetken aina… taisi se Nurmisen Aleksi sen mulle sanoaki siinä jossakin kohtaa, että paina mielees tämä hetki. Siellä takahuoneessa, ku odoteltiin haastatteluja illan päätteeksi. Aleksi tai tutummin Leksa on yksi Suomen vapaaottelun tulevia tähtiä. Mieletön tyyppi ja huumori kohdallaan.

Niin ne Ilta-Sanomat. Aikamoisen yhteistyökumppanin on Cage saanut. Kuuntelin siinä heidän edustajan Vesa Rantasen sanoja ja ymmärsin miksi he olivat yhteystyön solmineet. Vesa puhui hyvin realistisesti siitä, mitä on ottelijoiden välisestä kunnioituksesta havainnoinut. Hän oli laittanut merkille sen, että vaikka kyseessä on rankka ja hyvinkin ns. raadollinen laji, niin tuo toistensa kunnioitus ja arvostus ja rajunkin ottelun jälkeinen ottelijoiden välinen halaus ja lämmin ilmapiiri on lähes vakio. Se on huippu-urheilua. Me todella kunnioitamme toisiamme.

En kirjoita sen enempää nyt, laitan teille muutamia kuvia katsottavaksi ja lisäksi haluan vielä onnitella erästä suomalaista. Makwan Amirkhani – ottelit loistavan debyytin UFC:ssa. Saatiin Suomeen UFC:n ensimmäinen voittobonuskin, jonka lisäksi upea lopetus ekassa erässä vain 8 sekunnissa. Ollaan susta ylpeitä ja erityisesti iloisia sun puolesta! Keep on knocking them down as they get up 🙂

 

lehdistö1

lehdistö2

lehdistö3

Ps. Paina tuota mun yllä olevaa pärstää niin näet lyhyen erillisen pätkän mun Open Work-outista ja alla on videota, josta mainitsin aiemmin.

 

 

 

lehdistö5

Aika komeita poikia etten sanois 🙂 Taimmainen on Velkku Viitanen (se aina höpöttelee meille kaikkea hassua heti ottelun jälkee ja kyselee ihme juttuja), sitte on Miksu Nyyssönen (kova ja periksiantamaton ottelija), mie ja Leksa.

lehdistö7

lehdistö8

Meillä on mun Samin kanssa tällänen vähä erilainen pariskuntapotretti. Samppa oli taas auttamassa messissä harjoittamassa hermojaan mun kanssa.

is_lehdistö

Myös Ilta-Sanomat on nostanut esille uutta yhteistyötään uutisoimalla vapaaottelusta Cagen tämän vuoden ensimmäisessä illassa 28.2. Tämä oli viime lauantain lehdessä.

Screen Shot 2015-01-29 at 10.26.43Screen Shot 2015-01-29 at 10.22.30

Ei tagejaRadu Telcian

Radu Telcian

Kirjoittaja ja asiantuntija


Radu rakastaa tällä hetkellä...