Porukka tuntuu monesti pitävän tarkan ruokavalion keskellä esim. viikoittain herkkupäiviä. Näitä kutsutaan usein cheat päiviksi, ku huijataan ruokavaliota. Usein näkee ihmisten sit syövän kaikkea hirveetä roskaa, suklaata, hesen aterioita yms.. Tottakai saa ja pitääkin välillä vetää elämä risaseks ja cheatata oikein kunnolla – niin mäkin teen sillon tällön! Mut sillon, ku halutaan cheatata vähän useemmin ja terveellisemmin, erittäin hyvänä vaihtoehtona on syödä Myproteinin Protein Cookies -tuotetta!

cookie

Jaa miksi?

Ensimmäisenä tulee mieleen juuri se tärkein miksi ainaki ite cheattaan joskus. TEKEE MIELI JOTAIN HYVÄÄ! 😀 Makuvaihtoehtoja on Massin verkkokaupassa kahta eri: tuplasuklaa sekä valkosuklaa. Myproteinin sivuilta löytyy sit vielä suklaaminttu ja suklaa-appelsiini. Oon ite maistanut tuplasuklaata ja valkosuklaata ja voin käsi sydämellä kehua näitä molempia. Tykkäsin tuplasuklaasta hivenen enempi, koska se oli todella täyteläisen ja ”oikean” suklaan makuinen. Valkosuklaakeksi ei ole ihan niin suklainen tietenkään ja kun suklaa kerran on lähellä omaa sydäntä niin tuplasuklaa vei voiton. Valkosuklaa oli kuitenkin todella hyvää vaihtelua – tykkäsin! Aion varmasti maistaa vielä tuota suklaaminttua ja suklaa-appelsiiniä, kunhan pääsen takaisin offseasonille!

Makuun vaikuttaa, ainakin itellä, suuresti tuotteen koostumus. Nää keksit oli todella keksimäisiä, pehmeitä ja mehukkaita. Monesti keksit on tosi kuivia, mut nää ei, joka oli todella positiivinen yllätys! 

Suosittelen kokeilemaan seuraavia vaihtoehtoja normaalin ”pussista suuhun”-käytön lisäksi:

  • lämmittää mikrossa, jolloin keksistä tulee entistä pehmeempi ja kakkumaisempi
  • käyttää keksipohjaisten kakkujen pohjana
  • murentaa keksin esimerkiksi rahkan tai puuron joukkoon
  • murentaa keksin vaniljajäätelön joukkoon 

Miksi Myproteinin prodekeksit eikä normaalit keksit tai herkut?

Maku on yhtä hyvä kuin normaaleissa kekseissä ja koostumus taas parempi kuin monissa muissa prodepatukoissa/-kekseissä. Sokeripitoisuus on paljon pienempi kuin vaikka suklaassa, näissä on reilusti proteiinia ja hiilihydraattipitoisuutensa vuoksi sopivat vaikka välipalaksi. Mun ei tarvi enään herkutella suklaalla muun ruokavalion päälle, kun voin käyttää välipalana tälläistä keksiä, joka vie myös sen makean himon ja on paljon terveellisempi. 

Keksin ravintosisältö antaa mahdollisuuden käyttää näitä tosiaan myös välipalana herkuttelun lisäksi:

  • kalorit: 317
  • proteiinia 37.5 g
  • hiilihydraattia 19.5 g (josta sokeria 7,32 g)
  • rasvaa 9,9 g

Ite pyrin elään terveellisesti, pitämään huolta kropastani ja kehittämään sitä parhaani mukaan. Miksen siis ratkoisi makean himoani terveellisemmällä tavalla kuin sillä ainaisella suklaa,sipsi,hampurilais -combolla? 

Klikkaa itsesi tästä Massin verkkokauppaan ja hanki hyviä välipaloja/herkkuja!

mass.banner

Ei tagejaMalene Sørensen

Malene Sørensen

Kirjoittaja ja asiantuntija