Viikonloppuna siis järjestettiin NFE ja itse olin hommissa molempina päivinä. Snapchattiin päivittelin juttuja päivän mittaan mutta muutoin kuvaaminen jäi hävettävän heikoksi.
nfe (2)

On muuten kohtalaisen rankkaa hommaa verrattuna vaikka automessuilla pyörimiseen. Onneksi aika kului todella nopeasti kun ständillä kävi paljon kiinnostuneita messuvieraita kyselemässä bikineistä ja muun muassa niiden valmistuksesta, hinnoista ja kankaista.nfe

Juurikin tästä syystä en sitten päässyt tai ehtinyt edes kilpailuja juuri katsomaan. Nicole Wilkinsit ehdin sentään sivusilmällä seuraamaan ja niistä muutaman kuvankin näppäisemään. Muutaman kerran kävin pyörähtämässä messualueen läpi, mutta väkeä oli yleensä niin paljon ettei juuri ehtinyt mihinkään perehtymään ajan kanssa. Eikä toki omalta ständiltäkään halunnut kauheasti olla pois.

Sunnuntaina sitten jännitettiin kavereiden puolesta, kun Team Strong Bodyn   tytöistä lauteilla oli kolme ihanaa kisaajaa. WhatsApp kävi kuumana kun tilannetietoa päivitettiin esiintymisestä, asennoista ja vertailujen edistymisistä. Ja ihan niinkuin ounastelinkin, tiimin juniori Jenny menestyi huikeasti ollen oman sarjansa kolmas!nfe (3)

Mitä jäi messuista käteen? No ihanat Pinkkiheidin urheiluvaatteet, paljon motivaatiota ja muutamia tuotenäytteitä mitkä ehdin kiertelemään sunnuntaina iltapäivällä ennen sulkemisaikaa.nfe (5)

Tänään olikin aamulla todella loistava selkätreeni, sillä tieto siitä että seuraaviin kisoihin on alle vuosi aikaa antoi melkolailla lisää potkua suorittamiseen. Muiden kuvia katselleena on tullut todettua että kääpiösarjassa vaikuttaisi olevan TODELLA kova taso.

Hyviä treenejä itse kullekin.
– Salikirppu Niina

1000x300-mass-wk17-jb-bundles-102121

Ei tagejaLars Pedersen

Lars Pedersen

Kirjoittaja ja asiantuntija