Jou!! Painettiin tosiaan torstaina kinttureeni. Tällä kertaa pelkät takareidet. Vakiporukka koolla muuten, mut pappa forspäri veivaili jotain olkapääjuttuja. Pappa alottelee dieetin ens viikolla, mukava mennä kyllä matkaa eteenpäin, kun reeniporukassa on toinenkin dieettaaja samaan aikaan.

Ollaan tehty muutama viikko nyt heavy reenejä eli käytännössä 8-10 toiston sarjoja mahdollisimman raskailla painoilla, mut kuitenki niin ettei tekniikka juuri kärsi. Lisäks ollaan jaettu jalkareeniä kahteen osaan, joka on itellä aina tuntunu toimivan tosi hyvin. Jos reenaa samassa reenissä koko kintut, eka vaikka etureidet niin ei oikein löydy paineita enään takareisille. Ainakaan vastaavalla tasolla kuin sillon ku ne reenataan erikseen.

Alotettiin hyvillä lämmittelyillä, jonka jälkeen 5 sarjaa reiden koukistusta maaten. As heavy as you can – huusi Bull. Kiristettiin sarjoja viä sen verran, et otettiin se 10 toistoa täyteen pakkotoistoilla aina ku omilla jäi vajaaks.

Sit mentiin tekeen SJMV smithissä muutama sarja, erikoisemmalla tekniikalla ja vähän pienemmällä painolla. Tätä kannattaa kokeilla, näkyy videolla ensimmäisenä sjmv:nä. Ideana työntää takakontti niin taakse kuin pystyt. Pysyt pystyssä smithin ansiosta. Alhaalta alkaen puristus takareidellä ja pakaroilla – raju lantion ojennus. Ala-asennossa muistakaa venytys! Selkävaivaiset – olkaa hyvät! Itellä ollu jonku verran ongelmia selän kanssa, alaselän varsinki, joten pelkäsin hieman tän liikkeen tekoa. Yllätyksekseni kaikki rasitus katos alaselältä, verrattuna normaalin sjmv. Mulla on aina tukena vyö, mut tässä ei olis tarvinnu sitäkään. Sitä en tiiä tähän hätään mistä tää johtuu, mut kokeilkaapa itte ja kertokaa kokemuksia!

Lisäksi otettiin normaalilla tyylillä vielä sarja/pari ja siirryttiin reiden koukistukseen. Tällä kertaa istuen niin saatiin taas vähän erilaista rasitusta kohdelihakselle. Tuntumakohtaa pystyy hyvin muuttamaan jalkaterien asennolla. Nyt tehtiin jalkaterät suorassa, raskaita sarjoja edelleen ja jälleen oli pakkotoistot mukana. 5 sarjaa painettiin ja aika valmis tuntu ukko olevan.

Monet vannoo, että kyykkyä on pakko tehdä jotta jalat kasvaa. Ite olen tästä eri mieltä. Kyykky on toki todella hyvä ja kokonaisvaltainen liike, mut esimerkiks mulla on reilusti vahvemmat jalat kuin keskivartalo. En näe omalla kohdallani tarvetta vahvistaa kyykyn takia keskivartaloa niin paljoa että se pysyis jalkojen tahdissa mukana – ainakaan niin kauan kuin en ole kyykkykisaan menossa. Viimesenä liikkeenä jonku verran ollaan kyykätty, silloin jalat on jo sen verran hakattu ettei painot ole kummosia niin menee hyvin kyllä perille. Pääasiallisena ”massaliikkeenä” en kuitenkaan lähde tätä ite tekeen tällä hetkellä. Prässiä tehdessä taas on rasitus pois keskivartalolta, joten pystyy keskittyyn pelkkiin jalkoihin.

Tehtiin siis seuraavaksi prässiä, suht leveältä ja tarkotus antaa takareisille hittiä. Kelkkaan levyt ja menoks – 2 sarjaa päätyyn ja morjes.

Jari spiikkaa mut huikeesti sisään… thanks 😀

 

 

 

 

 

 Tuli muuten hankittua MASSin verkkokaupasta meiän talouden kauniimmalle osapuolelle herkkuja, elämä kuulemma helpottu just:

Kuvaa klikkaamalla ostoksille!

Kuvaa klikkaamalla ostoksille!

Nämä ja paljon muita laadukkaita tuotteita löydät TÄSTÄ!

LOPPUUNMYYNTI useammalla laadukkaalla tuotteella käynnissä, TÄSTÄ pääset ostoksille!

Muista käyttää koodia MASSBLOGJ jolloin saat 10 % alennuksen loppusummasta!

Jos toimitus saa kestää muutaman päivän pidempään kuin normaalisti niin suosittelen tsekkaan myproteinin sivut TÄSTÄ. Tulee Suomeen tosi hyvillä hinnoilla ja on reilusti valikoimaa!

massalogo

Myprotein_Banner

Ei tagejaMalene Sørensen

Malene Sørensen

Kirjoittaja ja asiantuntija