24.1 Lauantai

Kyykky: 6x5x125

Rinnalleveto + ylöstyöntö 4×5

legday

Harjoitusta edelsi 24h työvuoro, joten hieman oli vaikeaa päästä harjoittelun makuun, kun väsymys oli niin kova. Aina välillä tällaisia vuoroja sattuu harjoituksien kanssa yhteen, mutta ne täytyy vain kärsiä pois alta. Jos kyykky olisi ollut kova painoiltaan, niin en olisi edes lähtenyt salille. Tiesin, että harjoitus menee läpi, vaikka vähän tahmeaa olisikin.

25.1 Sunnuntai

Penkki: 5×70, 3x3x80, 3x2x90

Rinta kp 4×8

Pullover 4×8

Vatsat

Selkäpenkki jäi väliin, kun siihen tarvitsee toisen ihmisen avuksi ja olin aamusalilla yksin. Tykkään ajoittain harjoitella yksin, sillä harjoitukset menevät nopeammin läpi ilman paskan jauhamista.

26.1 Maanantai

Etukyykky: 5x4x100

Vinopenkki kp 5×6

Kulmasoutu 4×6

Hypyt tangolla 4×15

TRX vatsat, ojentajat ja selkä 5×6

Viime kirjoituksessa lupasin avata liikettä nimeltä hypyt tangolla. Ensimmäisessä kuvassa ollaan suorituksen alkuasennossa eli kyykyssä. Itse sijoitan tangon eteen, koska taakse sijoitettu tanko aiheuttaa vihlomista loukkaantuneeseen nilkkaan. Edessä oleva tanko aiheuttaa vähemmän venytystä nilkkaan kuin takana oleva tanko. Suoturitus alkaa ponnistuksesta. Ponnistus pyritään tekemään niin, että reisi kulma ei muuttuisi.

hyppy 1

Toisessa kuvassa on liike ponnistuksen yläasennossa. Hieman minullakin tuppaa tuo reisikulma muuttumaan. On hirveän vaikeaa ponnistaa niin, että reidet eivät lähtisi liikkeeseen mukaan. Toistot suoritetaan peräkkäin eli aina alas tullessa ponnistetaan rytmistä takaisin ylöspäin. Idiootin näköinen liike, mutta ihan toimiva.

hyppy 2

Hyvä harjoitus muuten. Kevyttä oli ja oli mukava harjoitella ihan uudella salilla. Uuden salin tunnelma tuo aina vähän lisäbuustia harjoitteluun. (kuvat eivät ole uudelta salilta)

Illalla Hiihtoa, vapaa tyyli.

30.1 Perjantai

Niskakyykky : 5x5x110

Maastaveto, välistä : 5x5x120

Leuanveto vo 3×10

Vatsat

Palautteluksi hieman laskettelua mäessä. Nivuset eivät tykänneet mun ”kankea kuin rautakanki”- tyylisestä laskemisesta, joten hieman meni jalat tukkoon päivän jälkeen.

bieber himos

Nolo paita kuulemma.

 

31.1 Lauantai

Penkki stopista: 6x3x80

Pystypunnerrus smith taakse 5×6

Ranskalainen seisten 4×8

Julle istuen 3×6

Illalla sitten vähän juhlittiinkin kaverin syntymäpäiviä. Ei ehkä ihan järkevin päätös tähän väliin, mutta no can do. Jumi on voimaa.

Toinen viikko harjoituksia takana ja edelleen harjoitellaan, kuten peruskuntokaudella. Painot ovat pieniä ja samalla painolla hangataan vitosia menemään. Vaikka painot ovat pieniä ja harjoitukset näyttävät kevyiltä, niin todellisuudessa tämä on niitä ajanjaksoja, jolloin olen eniten jumissa ja väsynyt. Lihasarkuutta on joka päivä niin paljon, että epäilen kokoajan tulevani kipeäksi. Ihan uskomaton juttu. Mulla ei vissiin ole hirmu fiksut lihakset, kun ne menevät tähän jekkuun joka kerta. Ensi viikolla sitten kolmosvaihdetta silmään ja kaasua enemmän, niin johan ollaan tukossa – ihan kuin ei nyt oltaisiin jo!

Vatsoja on ihan uskomaton määrä ohjelmassa. Valmentajalle terkkuja, että en palaudu enää kovin hyvin niistä. Jos EM:ssä kyykky katkeaa keskeltä, niin se ei voi kyllä johtua vatsaliikkeiden puutteesta. Vika on silloin ihan jossain muualla. Todennäköisesti korvien välissä.

vatsat

En oo mikään fitnesstypy 17 % rasvaprosentilla, mutta kyllä voimanostajallakin jossain siellä fyllien takana on piilossa muutama vatsalihaspalanen. Harvoin ne sieltä pilkistää, mutta siellä ne on.

 MASSilla on hintalupaus: Jos joku löytää tuotteen muualta Suomen kaupoista edullisemmin, MASS myy tuotteen samaan hintaan! Sivuilla on nykyään alati hurjia tarjouksia ja tuotteet menevät nopeasti loppuun. Muun muassa käyttämäni MyProtein ZMA loppui verkkokaupasta ja tänään tätä juttua kirjoittaessani huomasin sitä olevan taas saatavilla. Oli pakko itse laittaa heti tilaus sisään, jotta vielä kerkeän saamaan itselleni kyseisen tuotteen. Kannattaa käydä katselemassa aina silloin tällöin, mitä on sillä hetkellä tarjouksessa ja saatavilla. Nopeat syövät hitaat!

zma

Tärkeä ennen unia käytettävä lisäravinne. Kuuluu ehdottomasti mun lisäravinne top vitoseen!

                                            Kauppaan pääset klikkaamalla jompaa kumpaa kuvaa.

massalogo

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija