HELPPO JA TERVEELLINEN RATATOUILLE

ratatouille1

Nappaa talteen helppo ja lämmittävä Ratatouille. Täydellinen ateria kylmiin talvipäiviin!

Ainesosat:

 – 6 Keskikokoista tomaattia

– 3 Kesäkurpitsaa (350g)

– 3 Pientä sipulia (200g)

– 2 Valkosipulinkynttä

– 4 tl Tomaattipyreetä

– 1 Munakoisto(200g)

– Säilyketomaatteja (200g)

–  Savustettua paprikaa (savustamatonkin käy hyvin)

– Suolaa ja pippuria

Valmistustapa:

 1) Pilko sipulit ja paista ne pannulla

2) Pilko kesäkurpitsa ja munakoiso, lisää ne pannulle ja kaada sekaan 1dl kiehuvaa vettä. Hauduta kannen alla.

3) Murskaa valkosipulinkynnet ja pilko tomaatti. Lisää ne pannulle ja hauduta 5-6 minuuttia

4) Kun kasvikset ovat kuullottuneet pehmeiksi, lisää mukaan tomaattipyree, paprika, suola, pippuri sekä säilyketomaatit. Kypsennä 2-3 minuuttia ja ota pannu pois liedeltä.

Ravintoarvot (per annos, laskettu 7 annosta):

Kalorit – 71

Hiilihydraatit – 8

Proteiinit – 3g

 

Säilyvyys: 5-7 päivää jääkaapissa, 3kk pakastimessa
Tarjoiluehdotus: Nauti vaalean kalan/kanan kanssa saadaksesi juuri sopivan yhdistelmän proteiineja ja hiilihydraatteja!

PROTEINSALE 24_01

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija