JUUSTOINEN PARSAKAALIKEITTO

 

Herkullisen täyteläinen ja maukas keitto lämmittää säällä kuin säällä! Nappaa resepti talteen ja valmista keitto vaikkapa lounaaksi!

 

parsakaalijuustokeitto

 

 

Ainesosat:

  1.  Vähärasvaista juustoa
  2. 3 tl Luonnonmukaisia kuorellisia hampunsiemeniä
  3. 600 ml kanalientä (valmista itse tai käytä valmista liemikuutiota)
  4. 1 iso parsakaali
  5. 3 kourallista pinaattia
  6. 2 kourallista kaalia

Valmistustapa:

 

  1. Pilko parsakaali, lisää se kanaliemen joukkoon ja keitä 15 minuuttia
  2. Lisää joukkoon pinaatti ja kaali, jatka keittämistä vielä 5-7 minuutin ajan
  3. Kaada keitto tehosekoittimeen ja soseuta kunnes keitto on koostumukseltaan pehmeää
  4. Kaada keitto takaisin kattilaan ja lisää mukaan juusto
  5. Koristele hampunsiemenillä

 

Ravintoarvot:

 

(Per annos)

 

Kalorit – 194

 

Rasvaa – 9g

 

Hiilihydraatteja – 13g

 

Proteiinia – 23g

 

Keitto säilyy jääkaapissa n. 3 vuorokautta/pakastimessa n. 3 kuukautta

 

1000x300-Mass-wk16-wo-freedelivery-113255

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija