Lähde: google

Lähde: google

Niinkuin kuvassa lukee kilpailevat urheilijat etsivät aina vain uutta kikkaa millä kehität itseään nopeammaksi,räjähtävämäksi ja kaikin tavoin paremmaksi kuin vastus mutta olisiko TrainingMask sitä? sitä mieltä ovat ainakin NBA tähti Lebron James, crossfitin huippu Dwyane Wade sekä useat NFL -tähdet.

Training maskin ideana on jäljitellä korkean olosuhteiden treenaamista, missä hengittäminen on raskaampaa, joka tovin (eli noin kuukauden) käytön jälkeen kasvattaa keuhkojen hapenottokykyä, keuhkot käyttää happea tehokkaammin, punasolut lisääntyvät veressä sekä keuhkorakkulat kasvavat minkä vuoksi happi kulkee entistä paremmin lihaksiin.

lähde:google

lähde:google

TrainingMaskissa on 3 eri suppiloa, joilla säädetään, mitä korkeutta vastus kuvastaa:

  1. 3650m korkeus 
  2. 4500m korkeus 
  3. 5480m korkeus 

Valitset itse  missä, milloin ja miten Training Maskia käyttät. Maskia voi käyttää yhtä hyvin juostessa, pyöräillessä tai kahvakuulilla harjoitellessa. Kamppailulajeissa hengitysnaamiota on helppo pitää vaikkapa säkkitreeneissä taikka tekniikkasparrauksissa. Hyppyharjoitus Mask päässä ja ehkäpä vielä painoliivien kanssa on erittäin tehokasta. Naamion pieni koko helpottaa sen hyödyntämistä siis useissa harjoitukissa.

Hengityksen hallinta on todella tärkeä asia urheilussa sekä yleisessä hyvinvoinnissa. Astmasta kärsivillä  on havaittu olevan todella suurta hyötyä hapen saantia vaikeuttavissa  apuvälineistä, sillä ne estävät  astmaatikolla yleisesti ilmenevää ”ylihengittämistä”. Jotkut käyttäjät ovat jopa kehuneet että ovat päässeet  astmasta kokonaan eroon TrainingMaskin avulla.  

TrainingMask ei kuitenkaan sovi huonokuntoiselle vaan toimii enemmän peruskuntoa vähän paremman omaavalle parannusvälineenä saamaan nopeammin ja paremman kunnon. 

Maski löytyy myös  monenlaisena tyylinä että jokaiselle löytyy varmasti se mielyttävin. Suomessa TrainingMask on melko harvinainen näky mutta erotu siis joukosta ja hyödynnä tämä vinkki millä varmistat voiton! 😉

12974361_587078921456887_223227420150528808_n

Nyt kun itsellä nilkka on toipumassa sain käyttöön maskin painotreeneihin mikä menee hyvin totuttelussa maskiin ennen juoksemista ja olen tykännyt vaikka välillä vähän ahdistaa kun happea ei saa niin hyvin kuin normaalisti mutta se tekeekin paremman urheilijan kun mielenlujuus on kohdillaan!

 

1000x300-mass-wk43-ht-protsale-075438

 

 

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija