Taas on kova treeniviikko takana ja tällä viikolla, kuten edellisenä on aamutreeneissä ollut paljon intervallijuoksua. Nämä intervallit on ollut 3 minuuttisia, jossa pulssi on noin 80% maximista minuutin tauolla. Näitä intervalleja olen tehnyt 3 kertaa, sillä se simuloi nyrkkeilyottelua joka on 3*3 minuuttia. Sykkeen pitää saada toimimaan sillä alueella, mihin on tarpeellista ja tässä tapauksessa otteluun. Juoksun aikana minulla syke on siinä 170 bpm ja vähän päälle ja minuutin tauon aikana tippuu 120 bpm. Tässä kehittyy erätauon palautuminen joka on tärkeää sillä seuraavaan erään pitää taas terävänä jaksaa lähtemään.
Kilpailukauden aikana vedän siis näitä 3 erää jotta se olisi mahdollisimman ottelunkaltainen mutta sitten kesällä peruskuntokaudella näitä vedän helposti 6-8 settiä.

WP_20160306_001
Kehittyminen on paljon täsmällisyydestä kiinni. Hyvän ruokavalion lisäksi syön näitä Massin herkullisia lisäravinteita. Isowhey pulveria sekoitan joka aamu müslin kanssa mikä on minun mielestä hyvän makuista. Töissä otan välipalaksi tuota Protein Blendiä ja sitten ennen kun menen nukkumaan Triple Night -kaseiiniproteiinia, joka ruokkii lihaksia koko yön ajan. Se on nimittäin yön aikana kun lihakset kasvaa!
QuestBar -patukoita otan tuntia ennen treenejä että energia pysyy.

Viikon viimeiset treenit vedettiin Kemissä sparraten ammattinyrkkeilijä Henri Kekäläisen kans! 6 laadukasta erää otettiin! Henrillä on muutaman viikon päästä ottelu Oulussa ja hänellä on vastustajana vasuri nyrkkeilijä mikä tarkoittaa että on vasen kätinen ja nyrkkeilee oikea käsi edellä. Nyrkkeilyssä on siis se voima käsi takimmainen. Vasureitten kans on erilaista otella kun oikea käsisiä vastaan ja siinä pitää vähän muuttaa tyyliä. Siksi minä ottelin tällä kertaa monta erää vasurina kun minä hallitsen tämän ja siitä oli sitten molemmille hyötyä kun minä joskus ottelussa vaihdan kätisyyttä hämmentääkseen vastustajan.
Ens viikon lauantaina on tarkoitus että Kekäläinen tulee käymään meidän salilla Rovaniemellä ottamassa taas muutama erä sparria.
Hyvää yhteistyötä!

635927912501912540
Sparrin jälkeen. Nyt on sitten sunnuntai ansaittu lepopäivä ja latautumista ens viikkoon!

2 viikkoa on nyt jäljellä matsiin ja silloin tulen olemaan kovassa iskussa!

 

mass_triplenightmass_voimalihas_banneri

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija