Helteiset terveiset Cozumel mexicosta, eli paratiisista. Eilen tultiin perille illalla ja tänään on päästy tutustumaan saareen. Ihan mieletön paikka, sunnuntaina kisataan Ironman ja paikka tulee olemaan täynnä unelman metsästäjä sotureita.

kuva 4(1)
Tänään aamupäivällä kerkesin pyörällä ja kiertää saarta, oli mahtavaa tutustua tulevaan reittiin missä sunnuntaina poljetaan. Pyörä laitettiin kuntoon jo eilen ja aamulla sitä vielä viritettiin kisa-kuntoon ja testattiin että kaikki on kunnossa. Tuntui olevan kohdalla, oli niin ilo ja vahva olo polkea. Intoa riittää ja uskoa tulevaan, erittäin suurella voimalla mennään sunnuntaina.

kuva 2

 

Pakko oli ottaa pyörästäkin ihan oma kuva, kyllä sillä kelpaa ajaa täysillä sunnuntaina. Pääsee nimittäin aika kovaa, täytyy ottaa varovasti sen kanssa ettei innostu liikaa. Matkassa oli hyvä mukana proteiini keksejä ja patukkaa että pysyy ravinteet balanssissa. Klikkaa kuvaa ja tilaa itsellesi oma, on ehdottoman hyviä ja muista jos tilaat tuotteita yli 60€ arvosta niin saat kasan keksejä ilmaiseksi 🙂

cookie

kuva 3

Näen että tämä kisafiilis nousee niin korkeaksi nyt viikolla että endorofiini on ihan pilvissä. Ajatukset on niin kisassa että mikään asia ei ole nyt enään mielessä, haluan toteuttaa suuren unelman ja antaa sille kaikkeni. Katso kisafiiliksiä ja ajatuksiani lisää videolta ja ole mukana Ironmikaelin matkassa.

Klikkaa kuvaa ja katso video:

kuva 1

capture

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija