Tänään olikin hieno herätä kun lapset ryntäsivät lahjojensa kanssa sängyn viereen , sitä oli taas koulussa sekä päiväkodissa tehty isälle upeat lahjat. Tulin isäksi 13.7.2004 kun poikani max syntyi , toinen kerta 18.7.2012 syntyi tyttäreni mandy . Se on aivan käsittämätöntä miten yksi hetki voi muuttaa kaiken ja varsinkin elämän tärkeysjärjestyksen , enään ei ole tärkeää oma itseni tai omaan napaan tuijottaminen. Vaan nämä asiat ovat menneet oman itseni ohitse . 

Jokainen meistä tietysti näkee oman maailmansa omallalaillaan ja muokkaa omat unelmansa . Vanhemmuus ei ole kaikkien onni , mutta minulle isäksi tuleminen oli vain niin mahtava juttu että olen tässä vähän puolueellinen 😉

Tästä päivästä tuli niin hyvä fiilis että tein poikkeuksen sääntöön ja treenasin sunnuntaina, vasen olkapää vieläkin kiukuttelee ja olenkin nyt päättänyt mennä kuvauttamaan sen . Joka viikko olen ottanut hieronnan missä on käsitelty rinta, selkä ja olkapäät , mutta lihasvoima testeissä tuo vasen käsi pettää miltein heti . Punnerrusliikkeitä ei vieläkään pysty tekemään vaan joutuu vähän soveltamaan , takaolkapäitä tulee nyt otettua aika reilusta ja yksi vipunosto liikettä keskitettynä missä pystyn kontrolloimaan tuota vasenta olkapäätä aika hyvin . 

Tuossa on pientä sponsorointi asiaa tulossa jonkin ajan päästä  , julkistetaan se sitten kun luvat saadaan 😉 

Sunnuntai olkapää treeniä:

1.takaolkapäät kp seisten 5 x 15-20

2. takaolkapäät keskitetty ristitaljassa 5 x 15-20

3. takaolkapäät koneessa 4 x 15-20

4. pystysoutu kapealla otteella 4 x 15-20

5. vipunosto kone keskitettynä 5 x 15-20

6. olankohautus tangolla 4 x 15

Treenin loppuun poljin vielä kunto pyörää 20min kun tuli tuota kakkua syötyä 🙂

 

-teemu-

Teemu21-300x231

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija