Pieni mainostus ja muistutus tähän väliin :).

Jos ette ole viä bongannut niin tällä ”Käsipainoja ja kärrynpyöriä” MASS:n blogilla on omat facesivut, osoitteessa:  https://www.facebook.com/kasipainojajakarrynpyoria/ . Klikatkaapa ja pistäkää tykäten 😉 , siten varmistatte että saatte tuoreeltaan tiedon uusista blogikirjoituksista. Myös kuvia ja sneakpeakeja, jotka eivät, välttämättä, jalostaudu blogikirjoitukseksi asti.

(2)
Kun saadaan sata (100) tykkääjää kasaan järjestän ”pienimuotoisen arvonnan”, joten nyt jos koska kannattaa tykätä ja vinkata kaverillekin.

Blogini löytyy myös Instagramista nimellä ”kasipainojajakarrynpyoria”- laittakaahan seuraten 😉 . Toistaiseksi vielä vähän sisältöä, mutta kiihtymään päin tämäkin.
instgram_kasipainojajakarrynpyoria

Youtubestakin löytyy https://www.youtube.com/channel/UC4IeJ59QIsgUk2-1jKBUo1w .
youtube_kasipainojajakarrynpuoria
Siä muutama video on jo tsekattavana. Koitan ottaa tässä suunnitelmaks ja toteutukseen että kuvaisin yksittäisiä reeniliikkeitä ja sit uppailisin ne tonne kanavalle. Osa on ”tylsiä ja yksinkertaisia” ja osa ”perinteisiä saliliikkeitä” ja sitten osa noita voimitelujuttuja. Mut tarkotus tosiaan saada elämää tonne juutuubiinkiin.

KIITOS kaikille tykkääjille ja seuraajille! Ihanaa että teitä on noinkin paljon <3 ja toivottavasti väki lisääntyy.

P.S.
Tahti kiihtyy, sillä aika käy vähiin. Ensi vuonna tähän aikaan on mun ”lava-aika”. Loppukesästä varmaan alotellaan kisadieettiä, jännittävää! Tulen pitämään blogilukijat tiiviisti mukana arjessa. Kannattaa seurata!

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija