Etsitkö edelleen innovatiivisia tapoja nauttia päivittäisen kasvismäärän. Ravitsemus ei voisi olla yksinkertaisempaa meidän reseptivalikoiman kanssa. Tämä resepti on vähähiilarinen, vähärasvainen kasvislisäke, joka sopii mainiosti minkä tahansa aterian kanssa tai voidaan hyvin nauttia myös sellaisenaan.

1st-sep6

Valmistusaineet

Resepti on helppo ja voit helposti tuunata reseptiä mielesi mukaan. Tässä mitä tarvitset:

1 kesäkurpitsa

2 keskikokoista tomaattia (tuore tai tölkki)

½ sipuli

1 valkosipulinkynsi

3 parsakaalin kukintoa (käytin pakastettua)

2 kukkakaalin kukintoa

2 ruokalusikallista tölkki- tai pakastemaissia

2 ruokalusikallista tomaattipyreetä.

 

Valmistusohje

Esilämmitä uuni 200 asteeseen.

Aloita halkaisemalla kesäkurpitsa keskeltä kahtia.

Tyhjennä keskurpitsan keskusta teelusikan avulla, näin saat aikaan ”veneet”.

Pilko tomaatit, valkosipuli, sipuli, parsa ja kukkakaali pieneksi ja sekoita kulhossa maissin kanssa.

1st-sep1Lisää kulhoon kaksi ruokalusikallista tomaattipyreetä, suolaa, pippuria ja muita pitämiäsi mausteita ja sekoita vielä hyvin.

Lisää keäkurpitsaveneiden keskelle tomaatti- ja kasvisseosta.

Lisää päälle hieman mozzarellajuustoa tai vegaanista juustoa.

1st-sep3Laita kesäkurpitsaveneet uuniin noin 20 minuutiksi ja nauti valmiit veneet suosikki pääruokasi kanssa.

Nauti!

1st-sep51st-sep6

[yumprint-recipe id=’26’]

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija