Moi,

Expot ja body kilpailut ovat nyt käyty , minun osaltani  ne päättyivät jo ennen aikojaan. Muistaakseni ke-to välisenä yönä alkoi hirveät vatsakivut , jonka jälkeen saikin vessassa käydä lähes tauotta . Ruoka ei imeytynyt vaan kaikki tulivat saman tien ulos , niin heikkkoon kuntoon siinä meni että päätös kilpailuista oli tehtävä ja ne siis jäivät nyt käymättä, ja kaikki tämä vain muutama päivä ennen h-hetkeä.  Onneksi ensivuonna kilpailut ovat ensi vuonna taas 🙂

Nyt vähän lepäilllään ja ladataan akkuja . Kilpailuja en päässyt paikan päälle katsomaan , body lehden sivuilta seurailin mitä tapahtuu ja tulokset tietysti. Muutamia yllätyksiä siinä tuli ainakin minulle.

Alle kasikymppi nyt oli selvää kauraa kuka sen veisi, alle ysi ei ehkä yllätys, Harri forsberg oli kireessä kunnossa ja kireempi kuin kakkonen joten se siitä. Yllätykset tapahtuivat oikeastaan kaikki raskaassa sarjassa, itse veikkailin kolmen kärkeä; Heinonen, Vainio, Aaltonen.

Mutta ovaskainen kruunattiin voittajaksi, itse olisin laittanut Vainion ykköseksi ja ehkä Kohosen sijalle kaksi? Minun mielestäni Vainio oli kireempi, kuin voittaja mutta tuomarit tekevät päätökset. Heinosella ja aaltosella selvästi oli jotain ongelmia kuntojensa kanssa , minkä molemmat sanoivatkin.

Ikävä homma mutta sellaista se bodaaminen on , loppumetreillä voi hyvän kisa kuntonsa pilata ym. Seuraavana päivänä käytiin pm-kilpailut, missä raskaan sarjan sm voittaja ei sitten päässyt finaaliin?  Vainio taisi sieläkin olla kakkonen ja Aaltonen kuudes hieman paremmalla kunnolla kuin edellisenä päivänä.  Hyvät kisat kaiken kaikkiaan , toivottavasti ensivuonna myös saadaan yhtä tasokkaat body skabat. Pitää itse vähän miettiä, mihin sitä osallistuisi, parit kisat sitä on jo mielessä mutta varmistetaan ne kun näkee ensivuoden kisa kalenterin . 

www.teamb&f.fi

-teemu-

teemu8

1000x300-Mass-wk27-jb-goals-LeanMuscle-v2-021239

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija