IMG_0254Well hello there!

Kisahuuma kuumimmillaan taas =) Paitsi mulla…Mä päätin viikon vai kaks ennen joulua että mä sittenkin lykkään kisaamista muutamalla kuukaudella näillä näkymin. Olin kolme vai neljä viikkoa dieetillä, kunnes totesin ettei nyt olla ihan täysillä mukana. Ihan hyvin se meni mutta tuli nyt vaan sellanen olo et ei ei ei ei pysty nyt taas näin pian. Päätös ei ollu hirveen vaikee, en oo itkeny itseeni uneen ;D

Päällimmäisenä syynä oli kuitenkin se, että aloitin dieetin viime pääsiäisenä 23 viikkoako se nyt oli,kun sitä kesti syksyn kisoja varten ja mun päätavoite tänä vuonna on taas ne syksyn kisat, joten ruokavalio olis ollu kohtalaisen tiukka puoltoista vuotta. Ja tunnen itteni jo sen verran hyvin, et jos nyt olisin vetänyt classikkia varten, niin en todellakaan olis saanu itestäni irti enään syksyn rutistukseen.  Syön silti bodyruokaa ympäri vuoden ja mulla on aina omat eväät mukana where ever i go, eikä se tuota mulle mitään tuskaa, vaan en vois kuvitellakaan lähteväni ovesta ulos ilman mun 6päkbägiä =)10936188-1397234898-857785

Kerran viikossa syön jotain muuta kuin bodyruokaa. Tehdään kotona jotain hyvää tai sitten käydään ulkona syömässä. Välillä kahdestaan miehen kans ja välillä koko perhe. Ei mitään hesemäkkärip***aa, vaan ala carte ravintoloissa. Valitettavan usein raflaruoka on vaan sen laatuista että useimmiten oma ruoka maistuis paremmalle ja sit harmittaa kun on maksanu parikymppiä siiitä lautasesta ja sit se on kylmää, venyvää tai ui rasvassa, tai ei maistu miltään. (kuulostampa positiiviselta;) )

Kotona tehty on parasta AINA, mutta kun joskus on niin kiva ulkoilla ja ei tarvii kokata ja tiskata ym…

Heh, tänään multa kysyttiin et miten dieetti etenee ja kun vastasin et en mä nyt erityisesti diettaa enkä mee ennen syksyä kisaamaan, niin sain vastaukseksi ”ai sä luovutit!”  Itse en koe sitä luovuttamisena, vaan järkevänä päätöksenä.
Elän nyt kehityskautta ja tarkoitus on rakentaa lihaa olkapäiden ympärille. Kaks kertaa viikossa treenaan olkapäitä ja marraskuusta asti ollaan nyt trainerin, Ville Monosen kanssa niitä pumpattu kerran viikossa Gym2000:lla. Ja kyllä, trainerikin tarvii trainerin, even the best of the best ;D 

Ensi syksynä on taas mun vuoro ja mä olen päättänyt tuoda esille sen masterpeacen!!

Sain juuri postista kotiin kunnon säkillisen uutta palkkariakin, niin kyllä nyt riittää muutaman kuukauden =)!

IMG_0256

10922862

 Mä olen aika tarkka mun lisäravinteista, makrot oltava kohdillaan ja en halua että ne sisältää sokeria, kuten todella monessa valmisteessa on. Tässäkin on mutta niin minimaalinen määrä ettei se haittaa. Kannattaa lukaista aina ravintosisältö ennen kuin jotain ostatte =)

IMG_0252

Vinkki miten saat lapsesi syömään vihreetä…jopa parsakaalia 😉 Mun poika on niin ronkeli ja ei ikinä syö mitään rehuja, paitsi…. Smoothieista tykkää ja mulla onkin tapana tehdä perheen junnu urheilijoille omat palkkarismoothiet kun tulevat treeneistään. Tämäkin meni kaikki ja teinit joi kilpaa =) Resepti: hunajamelonia, omppua, raejuustoa, parsakaalia, pakastepinaatti kuutioita, vadelmia, lasten suklaan makuista viherjauhetta ja nesteeksi laitan yleensä joko sokerittomia manteli-, tai kookosmaitoja tai mehukeittoa. Lisäksi Ghia siemeniä,pinjansiemeniä tai manteleita, niin on hiukan hyvää rasvaakin joukossa sitten =)

Mä yleensä syön mun ruuat pelkkää suolaa lisäämällä, mutta välillä kaipaa jotain muutakin makua…harvoin mutta joskus. Päätin kokeilla tällasta sekotusta, jolla marinoin kanafileet:

Processed with Moldiv

Eli nuo kuvassa olevat plus laadukasta suolaa esim. merisuola, vuorisuola tms, sekoita keskenään ja anna broiskufileiden muhia 0,5h huoneen lämmössä marinoituna ja paista kookosöljyssä, nammmm =)))) Poikani söi kerralla 12 kanafilettä, tais olla hyvää……. =)

Mä en juuri koskaan itse syö leipää, mutta lapset kyllä täysjyvä tai ruisleipää mussuttavat ja kauppojen leivät kun ei oo mitään hirveen laadukkaita, niin päätinkin olla reipas ja tehdä terveellisiä mantelisämpylöitä junnuille, nekin meni kaupaksi mut ei ihan suosikkilistalle päässeet heidän mielestään. Reseptin sain ystävältäni ja reseptiin pääset klikkaamalla kuvaa =)

IMG_0249 

ja sit mun täytyy vielä näyttää tämä! Kerrankin paikallislehdessä oli asiaa =) Yhdessä numerossa oli koko aukeeman juttu pussikeittodieetistä, miten hyvä juttu se on…mikä oli mun mielestä aika riman alitus toimitukselta, joten tämä yllätti positiivisesti =) Kertoo aika hyvin tämäkin, ettei se liikunnan määrä, vaan se ruuan laatu.IMG_0253

 

Ootko jo käynyt kurkkaamassa mun kotisivut osoitteessa Fitlife.fi? Sieltä saat kätevästi treenivaatteet, teeniohjelmat, ruokavalion, valmennuspaketit ym =)

-S-

Screen Shot 2015-01-27 at 08.00.11

600x600 new15 

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija