Mä olen viimiset pari kertaa kirjoittanut asiaa, joten jos nyt pitkästä aikaa palaisin mun normi kirjoitustapaan, eli höpölöpölööhön. Kuulumisia luvassa siis 😉

 Uudella prepillä ollaan taas, alkoi maanantaina. Mulla sit kuitenkin kävi niin että se kuudes kilo tuli lisää…plaah. On tästä silti helpompi lähteä etenemään kuin keväällä, mutta kyllähän tuo ketuttaa että hiukan rennommin syö niin se on saman tien persuksissa… Muhkee offibooty kylläkin joo mutta tässä ajassa kun sitä täyttä lihaa ei kuutta kiloa saa rakennettua 😉

IMG_5129

Ei tässä nyt mitään mättöä ole ollut ja ruoka melkein kokoajan menny vaakan kautta, mutta se (mulle) pienikin nannamäärä näköjään jää korkojen kera kroppaan. Tasan ei mee nallekarkit tässäkään hommassa, mutta mun täytyy vaan herkutella jollain muulla kuin nannalla, esim. Protskupalloilla, slurps. Tai no mun nyt ei tarvii sellasia miettiä vähään aikaan taas 😉 Tämä dieetille palaaminen tän muutaman päivän aikana on sujunu ihan luonnostaan, ei mitään rimpulointia, eikä oikeen mitään uutta eikä kerrottavaa siitä.

 Muuten on kyllä kerrottavaa, nimittäin olen saanut pari uutta yhteistyökumppania =)

Toinen on Gym2000 turussa ja toinen on team tritanium, jonka vaatteita saa tilattua meikäläisen kotisivujen kautta fitlife.fi=)
Verkkokauppa aukeaa ihan näinä hetkinä ja sieltä saa kätevästi myös ruokavalion, treeniohjelman tai nettivalmennusohjelman ostettua =)!

käy kurkkaamassa =)

fitlifesanna-S-

Screen Shot 2014-12-06 at 07.11.57

 capture

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija