Hei.

Tämän viikon aikana on tullut yhteensä 8 treeniä tehtyä, eli vähemmän mitä normaalisti. Tässä on ollut monta kovaa treeniviikkoa niin tämän takia oli hyvä ottaa vähän rennommin ja varsinkin kun on ollut hieman väsynyt olo. Paljon influenssaa on nyt liikkeellä ja silloin on hyvä antaa kehon palautua että vastustuskyky pysyy ylhäällä ja että turhat taudit jää pois.
Treenit mitä olen tehnyt on ollut kovalla tempolla ja pari kertaa olen trainingmaskilla ottanut että saa sykkeen kunnolla ylös ja joutuu tekemään enemmän töitä.
Moni on ihmetellyt tätä trainingmask juttua mistä olen aikaisemmin kirjoittanut ja osa on väitellyt että tavallisella kova vauhtisella treenillä saa saman vaikutuksen.
Totta on että kun kovaa lähtee tekemään jotain niin myös keuhkot kehittyy ilman mitään naamaria ja sykkeet nousee keinolla hyvänsä. Training maskin tarkoitus on ainakin minun osalta ollut että vetää näitä kovia treenejä jotka nostaa sykkeen korkealle niin kuin normaalisti tekee ilman maskia mutta kun maski on päällä ja tekee saman jutun sen kans niin kyllä ottaa kovemmalle.
Esimerkiksi jos pyöräilet ylämäkeä niin kovaa kuin jaksat niin koville se ottaa, mutta tee sama juttu maski päällä niin ottaa vielä kovemmalle.

Trainingmask
Maskin kans tempoharjoitus säkillä. 20 sek kovaa tempoa ja lepo lyheni joka kerran jälkeen, 1 min-30 sek- 20 sek- 15 sek- 5 sek lepo välissä ja tämä 3 kierrosta.

Lauantaina kävin Kemissä sparraamassa ammattinyrkkeilijä Kekäläisen kans 8 erää armotonta lyönnin vaihtelua. Nämä sparrit on meille molemmille hyväksi ja kehittäviä. Tästä on hyvä lähteä ens viikonlopun TUL-kisoihin Tampereelle!

635885504551984349
Sparrin jälkeen molemmat tyytyväisiä!

Tilasin massilta vähän materiaalia.
Proteiinipatukoita iso määrä mitkä kaikki on hyvän makuisia ja sopii hyvin varsinkin välipalaksi.

http://www.mass.fi/protein/protein-bars.list

http://www.mass.fi/protein/protein-bars.list

http://www.mass.fi/protein/protein-bars.list

Ja EAA aminohappoja suosittelen. Tätä otan ennen ja treenin aikana.
EEA tukee erityisesti rasvatonta ja erottuvuutta tavoittelevan treenajaan ravitsemusta. Aminohappojen määrän ja saannin varmistaminen on hyödyllistä. Riittävä määrä kutakin aminohappoa tukee lihaskasvua ja lihasmassan säilyttämistä. Aminohapot ovat välttämättömiä lihasmassan kasvattamiselle ja ylläpitämiselle!
Tuote soveltuu erinomaisesti dieetille ja etenkin vähäenergisen ruokavalion tueksi.

http://www.mass.fi/aminos.list

Tilasin myös tauriiniä. En ole itse ennen kokeilut tätä mutta olen kuullut että tämä on hyvä. Onko teillä kokemusta tauriinista ja sen hyödyistä?

http://www.mass.fi/aminos.list

Näillä mennään 🙂

 

1000x300-Mass-wk16-wo-freedelivery-113255

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija