No niin! HEY HEAR ME OUT!

setgoals
NYT SE ON PÄÄTETTY!

boom

IN

2017

IS .. my time to shine!

My-Time-To-Shine-Bling

Meikä lähtee rynnistämään Kulttuuritalon skaboihin keväällä 2017! o/ 🙂

Yksi motivaattorini on sanoa ääneen, mieluiten isolle yleiselle, mikä on tavoitteeni. Tai tässä tapauksessa kai lähinnä ”huutaa” :D. Niin on vähän kuin ”tilivelvollinen” eikä voi pakitella koska on tullut ”luvattua”  jo ;). Ehkä hölmöä, ehkä ei, mutta toimii mulle!

Oon NIIN innoissani!

Juttelin valmentajan, tai itseasiassa kahden, kanssa tuon NFEn kisojen jälkeen. Hölpöttelin että sain hurjan motivaatiopuuskan Lahden Fitness SM:stä ja että palo lavoille roihahti ihan kunnolla. Juttelin sitten sitä vapareiden tän kertanen taso ainakin oli ”saavutettavissa” ja niitä katsoessa tuli fiilis että ”kyllähän mä noille oisin kampoihin laittanut!” 😀 .

Näitä mietteitä siis valmentajalleni, Markku Metsälälle, kertoilin ja kyselin että mitkä sen mietteet ois että koska vois ja ois realistista lähteä tähtäämään kisoihin. Siinä sit pyöriteltiin sitä että 2016 syksy olisi ehkä mahdollinen, mutta päädyttiin siihen että kumminkin liian pian tulisi. Etenkin kun tähtäin on juurikin tuossa vaparillisessa fitneksessä, niin tuo vapaaohjelma puoli vaatii vielä ”vähän työstämistä”. Myös tämän hetkinen, dieettaaminen, ei tue oikeen ajatusta että heti perään lähdettäisiin, epäilemättä rankalle, kisadieetille. Joten funtsittiin ja todettiin että lähdetään 2017 kevään kilpailuihin tähtäämään!

Juttelin myös voimisteluvalmentajani, Tampereen Voimistelijoiden Suomisen Sannin kanssa ja kyselin siltä mikä hänen näkemys on tuosta mun voimistelu/vaparipuolesta. Hänen mielestä kevät 2017 on täysin mahdollinen. Ja luotan hänen näkemykseensä ja ammattitaitoon 100%. Nyt vaan tarvitsee nostaa voimisteluharjotteiden määrää kierrossa että saadaan toistoja ja toistoja ja toistoja alle ja haluamiamme liikkeitä kehitettyä.

Eli 2017 kevät it is then!

Karkeesti vuoden päästä olisi kisadieetin aloittaminen. Oikeastaan jo vähän vajaan koska suurinpiirtein puolisen vuotta todennäkösesti dieettaamiseen käytettään. Ja sitä ennen olisi hyvä vaparissa olla suurinpiirtein selvät sävelet. Kisadieetillä ei ihan ihmeitä enää tehdä, toki hienosäätöä mutta mitään mieltäräjäyttävää kehitystä tuskin sillon enää tulee, ei salin eikä voimistelun saralla. Joten työ on tehtävä ennen sitä! Muutenkin parempi varmaan keskittyä dieetillä vaan siihen että saadaan tiukka ja hyvännäköinen paketti lavalle! Viihdyttävän vapaaohjelman kera! 🙂

Tällä hetkellä siis menossa ”välidieetti”. Jonka aloitin elokuun lopussa. Pieni hetki siis menty jo ja tuloksia on jo saatu. Tästä juttua varmaan sitten myöhemmin, ei mennä siihen nyt tässä postauksessa. Välidieetti jatkunee tuonne maaliskuun loppupuolelle, jollon toivottavasti ollaan saatu poltettu ylimääräiset fläsät lanteilta. Luulisin että sen jälkeen pieni ”massakausi” ilman mitään järjetöntä läsänkeruuta, tarkotuksena saada vähän piffiä taottua tähän vinkuheinäkroppaan :D…. ja sitten kisadieetille tosiaan varmaankin about puolisen vuotta ennen skaboja. Ei tässä niinku hukattavaksi aikaa ole, vaikka äkkiseltään tuo 2017 saattaa kuulostaa kaukaiselta. Se ei ole aivan nurkan takana, mutta kuten todettua; välidieetti loppuun, pieni massakausi ja sitten jo kisadieetti että eipä tässä oikeastaan pitkä aika olekaan. Ja se aikahan kuluu nopeasti!

Mietteitä itse skabaamisesta. Häviämään mä en lähde! Enkä jumbosijaa hakemaan vaikka olen hyvin tietoinen etten ole luontainen/synnynäinen volttikone. Mutta mä voisin melkenpä taata että ohjelmasta tulee menevä ja viihdyttävä! Jo viime syksynä (2014 siis) mulla oli suunniteltuna ja toteutettuna Mäkisen Anun kanssa upea ja mielestäni viihdyttävä vapaaohjelma koreografia. Sen olen pitänyt mielessäni ja sen pohjalta lähdetään tätäkin uutta ohjelmaa suunnittelemaan, todennäkösesti ensi keväänä. Pohja on hyvä ja toimiva, sitä vaan muokataan sitten sen verran mitä tarvitsee että saadaan sinne ”upotettua” ne elementit jotka nyt saadaan Sannin kanssa harjoiteltua kuntoon. Sans nähä mitä se tulee olemaan sitten.

yourtime

Se on kuitenkin varmaan että mä ainakin tuun 100% varmuudella nauttimaan vapaaohjelman esittämisestä. Se on tullut nähtyä ja koettua niin monta kertaa että ah mä vaan rakastan sitä! Ja se oikeestaan on se jo joka loppupeleissä merkitsee, ei niinkään se mitä tuomarit sanovat. Yhtäkaikki mä EN voi vaikuttaa siihen ketä mulla on vastassa, voin vaan vaikuttaa siihenn miten hoidan oman tonttini. After all tuskin tuun koskaan olemaan ”tätä valmiimpi” nousemaan lavalle. Oma henkinen kasvu, lähiaikoina, on ollut melkoista ja todellakin tunnen olevani voimissani ja valmis nousemaan lavalle (eiköhän tää 11v tauko riitä 😀 😀 haha!). Eihän siinä oo mitään järkee että odottais jotain ”valmista pakettia” itestään, tuskin tulee koskaan moista tapahtumaan, aina jotain viilattavaa. Mutta yleisfiilis on semmonen että NYT ON AIKA. MUN AIKA.

Okei hei, on toinenkin asia joka on mulle tärkeä, tärkeämpi kuin ne tuomaripisteet (loppupeleissä, toki eihän se haittaa jos tuomaritkin tykkää, heh) – se että YLEISÖ viihtyy. Mistään ei saa yhtä paljon kiksejä ja voimaa vetää ohjelmaa kun taputtavasta ja kannustavasta yleisöstä! Mikään ei ois kamalampaa ku tulla lavalle intoa puhkuen ja kun musiikki alkaa soida kukaan ei huuda, kukaan ei taputa, kukaan ei kannusta. Eih! Se ois aivan kauheeta!  (sääliks kävi ny syksyn vaparin esittäjiä. Kello yheksän aamulla, yleisö ai-van kylmänä eikä kukaan kannustanut… 🙁 yritä ny siinä sitten vetää koko skabojen viihdyttävintä osiota (kisajärjestäjät haloo mikä kuningasidea tää ylipäätän oli ?!?). Pliis! Älkää tehkö sitä mulle! 😀 . Se ois sanoinkuvailemattoman kauheeta…… oikeesti, suoraan painajaisesta! Älkää, älkää, pliis, älkää tehkö sitä mulle :P. Heh, siinä pieni vetoomus….

Eli tämmösiä suunnitelmia mun tulevaisuuden varalle. Joten.. jatketaan harjoituksia ja pistetään ”vähän isompaa pykälää silmään” viä 😉

quit-slackin-and-make-it-happen

(Kisa)matka alkakoon! Pysykäähän kyydissä! 😉 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija