Noniin vihdoin sain tietokoneelle ohjelman millä saan muokattua videoita eikä mennyt kuin kaksi viikkoa :D. Aikaa kun ei riitä ihan kauheasti ylimääräiseen kun pelkästään kokkailemiseen ja syömiseen menee päivässäs se 2,5-3h. Töissä käyminen verottaa sen 8h + mitä menee matkoihin ja valmistautumisiin 1-2h. Vielä kun lisätään 1-2 tunnin päikkärit ja salireenit jotka valmisteluineen ja matkoineen vie äkkiä sen 2-3h niin eipä enää ihan kauheeta aikaa jää kun nukkuakkin pitäisi vielä se 8h yössä :D.

Välillä pohdinkin kun elämän voi oikeastaan jakaa neljää osa-alueeseen työ, hyvä harrastus, riittävä yöuni ja hyvä sosiaalinen elämä valitettavasti et kaikkea voi saada. Mistä olet valmis luopumaan? 😀 vaikea valinta ja sitä tulee montakertaa jätettyä yöunet turhan lyhyiksi. Mikä on lajin ja jaksamisen kannalta se huonoin vaihtoehto. Viikonloppuisin tuleekin sitten maksettua itse aiheutettua univelkaa takaisin yleensä korkojen kera.

Nyt kuitenkin itse asiaan eli reenien pariin! Edellis viikon maanantaina tuli tosiaan reenattua jalat melko perinteiseen tyyliin. Raskaalla kyykyllä alottaen 4 kovaa työ sarjaa josta siirryttiin prässiin. Prässissä riitikin kaksi kaksi sarjaa kunnes etureidet olikin niin hapoilla ja rikki että en nähnyt enää järkeä niiden työstämisessä. Loppuun vielä kolme settiä reiden koukistuksia istuen koneessa. Tälläkertaa ei tarvittu enempää liikkeitä kun reidet oli jo nyt niin kipiät että autolle hoiperteleminen kolmannesta kerroksen portaiden jälkeen oli jo riittävä haaste. 😀 Muutenkin reenin aikana hapotti ihan mukavasti ei ollut oksut taas kovin kaukana.

 Screen Shot 2014-12-15 at 09.06.04

Pieni vahinkokin meinasi sattua kun ekassa raskaassa sarjassa horjahdin eteempäin eikä varmistaja jostain syystä ollut ihan mukana hommassa… Onneksi selvittiin ihan säikähdyksellä ja kyllä siinä käytiinkin keskustelua miksi se varmistaja siellä takana oikein on.
aQqz4Bq_700b

 

 

 

 

 

 

Siteiden käyttö on toinen asia mikä aiheuttaa paskamyrskyn salikansan keskuudessa. Moni sanoo että ne rikkovat polvesi ja auttavat nostamaan paljon enemmän rautaa. Itse olen sitämieltä että eivät ne oikein käytettynä polvia riko entinen valmentajani Jouko Kourumäki on 57v ja käyttää siteitä eikä polvienkanssa ole mitään ongelmaa. Sitten se hyöty minkä noista saa liikkeeseen on melko pieni olen monen kuullut puhuvan n.5% hyödystä. Sitten siteilläkin on vielä eroja kuinka jäykät ne sitten ovat. No nämä ovat aina näitä mielipide kysymyksiä ja näistä saa tapella vaikka mailmantappiin saakka jos haluaa.

800_5128 leikattu   800_5082
Siinä vielä muutama kuva koivista vähän rapeammassa kunnossa 😉

 capture

Screen Shot 2014-12-01 at 09.00.43

Tämän viikon huippu tarjouksia! 

MASS TRIPLE NIGHT PROTEIN  Tätä olen käyttänyt varsinkin dietillä ennen nukkumaan menoa kun itselle ei tuota ongelmaa mennä nälkäisenä nukkumaan. Tällä pystyn helposti ja vaivattomasti takaamaan että lihasten kasvu on turvattu koko yön 😉 
– 4 kg – Chocolate Mint/Strawberry maut vain
€59.95
http://goo.gl/o1bsJM

+ Toistaiseksi yli 60euron tilauksin protsku keksi paketti kaupanpäälle! 
Mahtava välipala 37,5g prodea takaa että katabolia pysyy poissa! 
Huippu maku ja hyvä koostumus! VAROITUS näitä tulee jatkossa tilattua lisää!

 

                                      Myprotein_Banner                                                            massalogo

                                      capture

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija