Terve!

Viikko on taas mennyt joka on ollut täynnä treeniä ja töitä.
Tällä viikolla minulla oli Cooperin juoksu testi. Elikkä tässä juostaan radalla 12 min aikana niin pitkälle kun vaan pääsee ja tämä kertoo hyvin kuntotason.
Juoksin 3 195m mikä on parannus kevään testistä ja oli hauska nähdä kuinka on kehittynyt kesän peruskunto kaudesta. Muun treenin lisäksi on monta kertaa viikossa käyty juoksemassa noin 20 km lenkkejä.
Myös syksyn ensimmäisessä matsissa joka oli syyskuun alussa ruskaturnauksessa kovat treenit tuottivat tuloksia eli sarja voitto.

C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_12022540_1703681139860344_375308306527786362_o

Tällä viikolla oli myös kehonkoostumusmittaus Inbody mittausjärjestelmällä.
Kaikki tulokset olivat mennyt hyvään suuntaan. Rasvaprosentti oli laskenut ja lihas, mineraali, kehon voima ja niin edelleen oli parantunut. Oikein kiva!

Seuraava viikko on taas täynnä ohjelmaa.
Keskiviikkona lähden uudestaan Helsinkiin elokuva kuvauksiin. Olen näyttelijänä elokuvassa jonka tuotantonimi on Nyrkkeilijä.
Elokuva kertoo Olli Mäestä joka on Suomen kautta aikojen paras ammattinyrkkeilijä
ja hänen MM ottelusta olympiastadionilla -60 luvulla. Tällä viikolla kuvataan just tämän nyrkkeilytapahtuman ottelut ja minulla on esiottelu illassa.
Suosittelen teitä katsomaan tämän leffan kun se on valmis sillä se tulee olemaan jotain erikoista. Syksyllä 2016 elokuvateattereissa joten varautukaa siihen.

Tässä Nyrkkeilijä elokuvasta. Minä vasemmalla.
FB_20150918_13_21_22_Saved_Picture

Torstaina tulen takaisin kotiin ja sitten se on taas perjantaina menoksi kohti minun entistä kotikaupunkia Sundsvall, Sweden. Siellä nimittäin Sundsvallin nyrkkeilyseura täyttää 90 vuotta ja järjestää nyrkkeilytapahtuman lauantai iltana.
Minut kutsuttiin erityisesti sinne ja minulle on hommattu hyvätasoinen vastustaja Latviasta. Tosi hauskaa päästä vanhoja seutuja näkemään ja näyttää vanhoille kavereille kuinka hyvässä iskussa minä olen. Joten viikon päästä pamahtaa!

Toivon kaikille hyvää viikonloppua!
Ja muistakaa että tärkein ei ole osallistua vaan VOITTAA 😉

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija