Joulun jälkeen ja ehkä vielä tammikuun alussakin olin kovin menossa kisadieetille tähtäimessä kevään bikini fitneksen junior-kilpailut. Olin juuri päässyt taas takaisin kiinni treeneihin ja lihakset ottivat hyvin treeniä vastaan sekä motivaatio tekemiseen oli jälleen huipussaan! Motivaatiota lisäsi uuden valmentajani Jeve Ojalan suunnittelema ruokaohjelma, jota valehtelematta voisin syödä koko elämäni 😀 se on vaan NIIN HYVÄÄ ! ja ne treenit…no words. 

IMG_7591

 

IMG_7645

Avokado-kana-pinjansiemen salaatti.

 

 Siispä kisadieettiä suunniteltaessa heräsi kysymyksiä: Haluanko oikeasti taas keväällä lavalle? Olenko sittenkään valmis siihen jokaisen elämän osa-alueen kannalta? Haluanko käyttää hyvän treenimotivaationi hyödyksi täysillä ja esitellä syksyn kisoissa täysin eri paketin? 

IMG_7642

Olin joululoman jälkeen superlevännyt ja oli hyvä fiilis. Halusin saman fiiliksen jatkuvan ja treenata kovaa ja keskittyä enemmän nyt opiskeluun ja työhön. Tuntui hölmöltä ajatukselta taas lähteä järkyttämään kroppaa kisadieetillä, kun kaikki on juuri palautunut ennalleen ja halusin kehittyä ja panostaa heikkoihin osa-alueisiin. Sekä kevään kisoihin ei ehtisi paljoakaan tulla muutosta verrattuna syksyn kondikseen. Toki lavalla olisin ollut kunnossa ja olisin voinutkin olla IHAN tyytyväinen, mutta se ei riitä. Haluan asettaa tavoitteet korkeammalle ja kehittää tasoani kilpailukykyiseksi. Panokset on ensi syksyn kisoissa jo todella kovat, koska uusia tyttöjä tulee koko ajan lisää ja en halua jäädä jalkoihin 😀 Näiden ajatusten saattelemana pidän järkevämpänä vaihtoehtona nyt vaan jatkaa tätä hirrrrmu hyvää treenidraivia ja aamulenkitkin kesäaamuisin kuulostaa paljon paremmalta kuin nyt pakkassäässä 😉 satsaan mieluummin terveyteen ja hyvinvointiin kuin tuskastuneena lähtisin kisadieetille.

IMG_7652

Miksi sitten kisaan? Kerta haluan elää terveellistä ja hyvinvoivaa elämää, eikö sitten alhaisessa rasvaprosentissa eläminen hetkellisesti ole ristiriitaista? No, ensinnäkin lavakunto on ainoastaan siellä lavalla, joten se on todellakin vain hetki. Kisadieetti ja kisapäivä on tarkasti suunniteltu jo kuukausia ja kisapäivää varten on valmistauduttu hyvin. Bikini fitneksessä kehoa ei viedä niin äärimmäisyyksiin kuin esim. body fitneksessä. Itselläni on päämäärä tehdä kaikki terveys ja hyvinvointi edellä ja voin taata, että elän terveellisemmin ja voin paremmin kuin monet suomalaisista tallaajista. Fitnesskilpailut ei ole niin vaarallista kuin annetaan ymmärtää, jos kaikki tekee suunnitellusti ja löytyy kunnon valmennustiimin lisäksi omaa maalaisjärkeä. 

Kilpailuvietti ajaa myös mua lavalle. Lapsesta asti olen kilpaurheillut ja joka asiasta olen kilpaillut kavereiden ja siskon kanssa. Salilla kilpailen itseni ja mahdollisesti treenikaverin kanssa 😀 Ilman kilpailuviettiäkin kävisin varmasti kuntosalilla ja omaisin terveelliset elämäntavat. 

Tästä vuodesta tulee huikea! Liityin kontikontujeni poikien valmennukseen Team Tzemppiin  ja nyt tuntuu, että homma skulaa 🙂 Sekä monet on ihmetellyt opiskeluani, miksi minua kiinnostaa opiskella tradenomiksi, kun se ei tue muuta kuin yrittäjyytäni eli ei liity muuten työnkuvaani tai harrastukseeni. Joten tadaa, suuntaudun urheilumarkkinointiin. Nyt voin tämän kevään panostaa täysillä kouluun ja töihin on tulossa uutta kivaa sekä salin puolella step2fitin ansiosta tulee tapahtumaan kehitystä! 🙂 

IMG_7572

Kiitos Mass.fi ja Myprotein uusista treenivaatteista!!! 🙂

 

600x600-mass-wk02-jb-3rdparty-3 

Ei tagejaEchipa Myprotein

Echipa Myprotein

Kirjoittaja ja asiantuntija