Moi!

Treeni kulkee tosi hyvin! Oon nyt löytänyt itsestäni aamusali-ihmisen ja hitsi että jaksaakin koko päivän paljon paremmin kun aamulla on käynyt treenaamassa. Flunssa ei tunnu enää tippakaan kropassa ja tuumailinkin, että taisi olla hyötyä tuosta lähes neljän viikon pakkolomasta salilta kun jumppa kulkee paremmin kuin aikoihin!

MyWhey– kisa on myös ratkennut, ja mun suosikkimaku Cookies&Cream-pussin onnellinen voittaja on Seppo Olkkonen! Onnea!

10923525-1394043061-867440

Kävin tänään myös jo aiemmin kertomallani ajalla Lihashuoltamossa, Tuija Pelkosen käsittelyssä. Kyllä olikin kropassa jos jonkinlaista kiristystä ja kremppaa, eikä niitä noin vaan yhdellä hoitokerralla hoidetakaan. Uusi aika varattiin samantien.

Mulle tehtiin käynnin yhteydessä myös ensimmäistä kertaa elämässäni akupunktiota. Se oli tosi erikoista, miten joku osaakin tökätä sellaiset pikkuruiset neulat niin kipeisiin ja niin oikeisiin paikkoihin? Tuntui kuin koko kropassa olisi mennyt yhtenäinen lanka niskasta nilkkoihin asti jokaisen neulan välillä. Mulla myös takareidet rupesi tekemään sellasita tahatonta liikettä ihan itsekseen mutta Tuija kertoi sen kuuluvan asiaan 😀 Olo oli kyllä todella rentoutunut akupunktion jälkeen!

Vähemmän rentouttavaa oli lihaskalvojen avaaminen ja gua sha hieronta. Gua sha oli myös uutuus mulle, ja kivulias sellainen… heh. Mulla oli lihaskalvot ja jopa ihokin kiinnittynyt pitkin selkärankaa, sillä siellä on ollut jumituksia aivan liian kauan. Nyt ne irrotettiin ja avattiin ja voin kertoo, että sattui! Tällä hetkellä selässä menee komee vauhtiraita:

Tosi huono kuva, mutta you get the idea... :D

Tosi huono kuva, mutta you get the idea… 😀

 Fitness-jupakasta ei jaksa nyt kukaan enää jauhaa. Annetaan ihmisten tehdä sitä minkä kukin kokee oikeaksi ja mikä tuntuu hyvältä. Tämä on mun juttuni ja se tekee mut onnelliseksi. Onneksi olen löytänyt vielä sellaisen valmentajan joka kunnioittaa mun mielipiteitä ja valvoo, että mitä tahansa tehdäänkin, se tehdään terveyden ehdoilla ja kroppaa kuunnellen. Kiitos siitä Matti Halonen 🙂 Loppuun vielä Iso-Arskan terveiset kaikille jotka ei timmeistä vartaloista tykkää:

IMG_0114

Terveellistä viikon jatkoa kaikille! 🙂

– Reetta

 

Ei tagejaRaluca Mihaela

Raluca Mihaela

Kirjoittaja ja asiantuntija


Raluca rakastaa tällä hetkellä...