Morjens 

Lisäravinteiden merkitys kulkee omasta mielestä suuressa roolissa kun lihasta kasvatetaan tai ollaan dietillä ja voisin vähä tarkemmin kertoa mitä sitä itse tulee käytettyä offilla sekä dietillä sekä  missä roolissa kukin lisäravinne on.

0f432159-e539-4e98-9aa1-d6ea8ecf48d1

Joka aamu tulee otettua 1 kpl Mass Daily Multi auttaa pitämään miestä terveenä jopa 20 vitamiinin sekä hivenaineen voimin kun tuntuu vähän väliä jonkin moista tautia olevan liikkeellä. kuuluu myös ihan muidenkin eri lajien harrastajien ruokavalioon koska kaikki tarvitsevat näitä tärkeitä vitamiineja sekä hivenaineita.

Aamun lisäravinteisiin kuuluu myös Mass Vitamin C  missä on huimat 1000mg C- vitamiinia  ,mikä onkin Pohjoismaisten ravitsemussuositusten mukaan suurin haitattomana pidettävä päiväsaannin määrä eli ei tarvi pelätä tuleeko liikaa otettua tai liika vähän kun kaikki löytyy jo yhdestä tabletisa 😉 !

C-vitamiinilla on myös piristävä vaikutus ja se auttaa torjumaan pöpöjä kovien treenien aikana kun normaali immuunijärjestelmä heikkenisi, eli olit sitten tavallinen tallaaja ja koet väsymystä arjen stressin keskellä tai olet kovaakin kovempi raudan kolistelija on aivan ehdoton valinta aamun rutiineihin aamupalan ohella 😉 ! 

 

daaw

Noin 2-4 kertaa päivässä tulee otettua  Mass iBCAA jauhetta riippuen olenko kiristelemässä vai kasvattamassa laatu lihaa.  Laihduttaessa mielestäni ehdoton lisäravinne mikä minimoi lihasten palamista dietti kauden aikana ja voi olla hyötyjä rasvattoman lihaksen kasvatuksessa.

Dietillä itse  tulee otettua se 4 annosta päivässä. yksi aamulla heti ennen aamu lenkkiä , toinen noin 4h herättyäni , kolmas treenin yhteydessä ja viimeinen  ennen iltapalaa  telkkua katsellessa. Massa kaudella tuli otettua 1-2 kertaa päivässä  aina treenin aikana ja yleensä aamupäivästä.

 

 

dwadwad

Aina joka aamu ennen aamu lenkkiä ja kovan treenin jälkeen tulee otettua  Mass Protein Blendiä  joka on paranneltu versio Mass Wheystä .  Mass Protein blend sisältää kolmea eri proteiinin lähdettä  Heraproteiinikonsentraattia,hera-proteiini isolaattia sekä soija proteiinia ja vielä mahtavemmaksi tekee tämän tuotteen on se että extrana mukaan on laitettu vielä aminohappoja sekä ruuansulatus entsyymejä eli kyseessä on melko mahtava tuote. Eli olit sitten perus kuntoilija  tai salilla kolistelija on tämä myös ehdoton valinta kun kasvatetaan lihasta tai poltetaan läskiä.

 

 

awdawdaw

 

Olen aina ollut innokas teholisääjien käyttäjä ja kun ekan kerran kokeilin Mass Pumppia jäi se samantien pysyvään käyttöön eikä ole kertaakaan vielä tuottanut pettymystä !  Eli ehdoton tuote jos haluat vauhtia sekä asennetta treeneihin mikä luonnostaa tuo huimaa kehitystä ! 😉  Maku kirsikka toimi itsellä todella hyvin 😛 

 

Siinäpä nuo lisäravinteet on mitä itse tulee käytettyä ja allekirjoitan täysin toimivuuden 🙂 ! Sinisellä  tekstillä ja alleviivattuina olevista kohdista löytyy suorat linkit tuotteeseen massin sivuille mistä pääsee tilaamaan ja ottamaan itsekkin testiin taikka pysyvästi käyttöön nämä laatu varmat tuotteet 🙂 

 

a9f39a19-0c8f-45bd-adb3-c5a55f77d151

 

 

kevyttä rautaa vain kaikille ! 🙂 

 

-MT-

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316

 

 

 

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija