Tässä suussa sulava proteiinipitoinen juustokakku, jossa ihanan täyteläinen ja pehmeä koostumus ja herkullinen maku. Inkivääri sopii erinomaisesti tumman suklaan ja pähkinän kanssa. Inkivääri tuo kakkuun hieman muun maailman keittiöiden vaikutteita. Herkullista! Ravintoarvotkin ovat kakussa aivan kohdallaan, olitpa dieetillä tai et! Huom! Löydät blogin jälkiruoka -kategoriasta myös alle 200 kalorin kakkuohjeita!

Energiasisältö per annos:

287kcal // P 23g // HH 29g // R 9g

almond-ginger-choc-cheesecake

AINEKSET

2 mitallista Muscle Mousse White Choc valkosuklaa

500g vähärasvainen maitorahka

300g vähärasvainen tuorejuusto

1 tl manteliuute

50g tumma suklaa

2 rkl Myprotein Peanut Butter maapähkinävoi tai Myprotein Coconpure kookosöljy

200g light digestive inkiväärikeksejä tai muu vähärasvainen keksi ja inkivääriuutetta päälle

chocolate-183543_640

 

tea-599227_640

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 180’C.

Murskaa kaikki keksit hienoksi käsin (esimerkiksi pussissa ja kaulimella päälle hakaten onnistuu melko nopeasti) tai blenderissä. Lisää sekaan erikseen sulatettu (pannu tai mikro) maapähkinävoi tai kookosöljy. Painele syntynyt seos tasaisesti esimerkiksi irtovuoan pohjalle (irtovuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla, niin, että reunat puristuvat reunan väliin). 

Sekoita toisessa kulhossa rahka ja tuorejuusto, Muscle Mousse ja manteliuute. Sekoita voimakkaasti, ettei seokseen jää paakkuja. Kaada valmis seos vuokaan keksipohjan päälle. Lisää päälle kerros banaania ja tasoita hyvin pinta vaikka veitsellä. 

Paista uunissa keskitasolla 25-30min. Älä anna pinnan tummentua, jos näin käy kesken paistoa, vähennä lämpöä. 

Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen jääkaappiin siirtämistä. Anna olla jääkapissa 4h ennen tarjoilua. Tarjoile suklaan ja pähkinöiden kanssa raastamalla molemmat ainekset kakun päälle.

 

MUSCLE MOUSSE MASSIN NETISSÄ TUTUSTI SUOMEN HALVIMPAAN HINTAAN! 

600x600-Mass-wk32-cg-muscle-mousse

Ei tageja



Kirjoittaja ja asiantuntija