Orange Cream Smoothie – Pehmeän samettinen smoothie

 

1 mitallinen Mass Whey, orange cream

1/2 banaani (voit pilkkoa valmiiksi pakkaseen jo ennakkoon, saat aina kylmää smoothieta!)

1dl mangoa (pakaste tai tuore)

1-2dl kevytmaitoa tai soijamaitoa

4-6 jääpalaa

* Huom! voit maidon sijasta käyttää omatekoista mantelimaitoa – sekoita tehosekoittimessa 1-2dl vettä 4-8 mantelia ja saat valkoista mantelimaitoa. 

oranges-428073_640

1. Laita tehosekoittimeen hedelmät, jääpalat ja puolet nesteestä. Sekoita 20-40s. 

2. Lisää Mass Whey heraproteiinijauhe. Sekoita vielä 10-15s täydellä teholla. Lisää loppu neste mikäli tarve. Mitä vähemmän nestettä, sitä samettisen kuohkeampaa smoothie on! 

milkshake-267801_640

 

Nauti kevyitä ja terveellisiä smoothie- ja pirtelöjuomia 1-2 kertaa päivässä ja turvaat riittävän proteiininsaannin. Mass Whey heraproteiini on lähes rasvaton ja todella matalahiilihydraattinen proteiini. Se sopiikin näin ollen hyvin osaksi arkea, olitpa dieetillä tai muuten haluat karistaa rasvaa ja saada lisää lihasmassaa. Miehet voivat nauttia kerralla 1-2 annosta, naisille riittää 1 annos proteiinia per ateria. Mass Whey Orange Cream maku on pehmeän samettinen appelsiini, ei lainkaan kitkerä tai vetinen! Saat herkullisia hedelmäsmoothieita jauheesta, voit myös yhdistää Mass Whey Suklaa makuista heraproteiinia sekaan ja saat herkullisen suklaa-applelsiini jälkiruoan! Käytä Mass Whey jauheita veden kautta, smoothien ainesosana tai jälkiruoissa! 

bodybuilder-331670_640

 

600x600-mass-wk02-jb-3rdparty

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija