Heissan taas pitkästä aikaa. Syksy on vierähtänyt huiman harppauksen eteenpäin ja paljon on ehtinyt tapahtua bodyrintamallakin. Miltei viikoittain on ollut kisoja eri puolella maailmaa, joista tuoreimpana Montrealin MM-kisat. Onnittelut kaikille suomalaisille hurjan hienosta menestyksestä! Kisa-aiheisilta päivityksiltä ei siis ole voinut välttyä ja nyt onkin saatu oiva pläjäys motivaatiota omaa tulevaa kisakoitosta varten. Yhä vahvemmin musta tuntuu, että kevät on se seuraava projekti! Fitness Classic kutsuu…

Viimeiset viikot ovat olleet hieman hektisiä. Aikaa on perinteisen työ+treeni akselin lisäksi hurahtanut perheen ja messujen parissa. Ensin olin edustamassa NFE:ssä ja sittemmin vielä I Love Me messuilla. Täytyy tässä yhteydessä todeta, että tämän vuoden NFE oli kyllä hienosti järjestetty. Pelkästään viime vuoteen verrattuna messut ovat kasvaneet ja ottaneet ison harppauksen parempaan suuntaan! Onneksi pitkien päivien ohessa pääsin itsekin kurkistamaan kisalavan touhuja:

Body

NFE:ssä oli pari isohkoa ukkoakin lavalle noussut PRO-Showssa ;D. Itse pällistelin päivät pääosin Better Bodies:n ja Mass:n standeilla:

Messut

m

Vilinää on siis riittänyt ja välillä on pitänyt ihan rauhoitella kisa/fitnessintoa kun ajatukset ovat seilanneet tuhatta ja sataa ihan sängyssä asti. Ehti tuossa messujen välissä mittariin värähtämään vielä yksi vuosikin lisää. Oli mahtavaa herätä kun lemmikkmme tuli toivottamaan onnea ja emäntäkin toi synttärien kunniaksi aamiaisen sänkyyn ^^:

Aamupala

Muthan hemmotellaan ihan pilalle! Nyt onkin edessä paluu arkeen ja rutiineihin:

Sheikit

Sheikkereiden täyttöä ja kovaa treeniä.

pose

– Mihkel

Muistakaa tsekata myös tuoreimmat tarjoukset TÄÄLTÄ

logo

940x103-MFI-Wk31-dw-MASS-BLOGS-MIKHEL

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija