Jatkan Nordic Fitness Expo- viikonlopun postaustani, edellisen löydät täältä.

Sunnuntaina saatiin nukkua Ninan kanssa hieman pidempään, koska kaikki oli jo eiliseltä valmiina. Sunnuntai menikin jotenkin tosi nopeasti. Osastolla vieraili paljon porukkaa ja porukka maisteli innostuneena Massin proteiinijauheita. Jaettiin myös annospusseissa MyWhey-protskua, josta löytyy sen seittemää eri makua. Mä tykkään itse kerta-annospusseista tosi paljon, koska yleensä mulla on kauhea kiire, enkä ehdi mittailemaan protskuja mukaan kippoihin. Tälläsen pussin voi vaan napata mukaan, helppoo!

Hotellin vessa-selfie... taas mennään! NFE day 2!

Hotellin vessa-selfie… taas mennään! NFE day 2!

 

MyProteinin puolella oli maistatuksessa mun ylistämää viherjauhe-superfood-juomaa Nutri Greensiä. Oli hauska seurata kuinka peloissaan ihmiset tarttuivat maistiaismukeihin, joissa lillui epäilyttävän näköistä vihreää juomaa, mutta kuinka jokaisen kasvot kirkastuivat kun todella maistoivat sitä 😀 Koska tää viherjuoma on oikeesti hyvää! Monet olisivat halunneet ostaa juomajauhetta heti paikan päällä, mutta valitettavasti meillä oli vain maistatuksessa tuotteita. Massin verkkokaupasta sitä saa kätevästi tilattua. MyProteinille on myös aukeamassa oma suomenkielinen verkkokauppa.

Lisäksi meillä oli maistatuksessa MyProteinin protskukeksit ja proteiinipatukat jotka olivat myös kovasti porukan mieleen! 

Reetta pikku keittiöapulainen keksien "paistossa" :D

Reetta pikku keittiöapulainen keksien ”paistossa” 😀

Pääsin onnekseni katsomaan bikini fitnessin SM- kisat, ja täytyy sanoa, että Suomessa on kyllä aivan päätä huimaava taso! Miettikää, kuinka vähän aikaa tämä laji on vasta ollut Suomessa, ja minkälaisen muodonmuutoksen se on kokenut ihan ensimmäisistä kisoista. Line upit on pitkiä ja kilpailijat on toinen toistaan paremmassa tikissä. On kokoajan vain vaikeampi erottautua massasta. Realisoituu itsellekin se, miten paljon joutuu todella tekemään töitä päästäkseen kärki kuusikkoon, sillä nytkin mielestäni lähes kaikissa sarjoissa finaalista putosi tosi hyviä kilpailijoita.Raakaa peliä, kun vain 6 voi päästä ja muiden kisat loppuvat sihen.

Lyhyt sarja oli mielestäni ehdottomasti tasaväkisin. Sarjan voitti upea Jaana Malytcheva, joka on mun mielestä aivan leuat loksauttava ilmestys! Hänen esiintymisensä oli tosi luontevaa, ei lainkaan ”tyrkkyä” niinkuin joillakin joskus näkee. Hänessä on luonnostaan sellaista karismaa, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Hän vei myös ansaitusti koko kisan Overall-tittelin, ja toivonkin, että Jaana pärjäisi yhtä hyvin myös ensi yönä käytävissä MM-kisoissa Kanadassa. Tämä mimmi olisi mahtava nähdä Pro-kisoissa! Onnea vielä Jaanalle!

Kuva: pakkotoisto.com

Kuva: pakkotoisto.com

Mun mielestä jokaisessa sarjassa voitot jakautuivat oikeudenmukaisesti. Linda Paldanius oli myös mun mielestä sarjansa paras, sama juttu Henriikka Klemetin ja Camilla Backin kohdalla. Pitkän sarjan voitti Milla Kelahaara, mutta tätä sarjaa en kerennyt seuraamaan niin hyvin, sillä jouduin lähtemään osastolle purkuhommiin, joten en oikein pysty asiaa kommentoimaan.

Tuomarilinja oli aika selkeä näin katsomosta katsottuna, olisin itse laittanut aivan samat voittajat kaikkiin bikinisarjoihin. Spekulaatiota syntyy tietenkin aina, ja toisaalta on kivaakin, että kansa suhtautuu intohimoisesti tähän lajiin ja että tunteita herää ja omia puolustetaan. Niin sen kuuluu huippu-urheilussa ollakin! Mahtavaa, että kisat aiheuttavat tämän tyyppistä sähköä ja säpinää 😉

En tosiaan pystynyt aivan loppuun saakka kisoja seuraamaan, sillä lähdin takaisin osastolle auttamaan purkutöissä. Auto pakattiin taas aivan äärimmilleen täyteen ja suunnattiin Helsinkiä kohti. Autossa meillä oli Ninan kanssa tosi mielenkiintoiset keskustelut kun alettiin puhua kisaviimeistelyistä, mun ihmeellisistä taipumuksista kerryttää kroppaan nestettä toispuoleisesti (kyllä, luit oikein) ja sitten tulikin puheeksi kehonhuolto. Koko juttelusessiosta inspiroituneena ja Ninan suosituksesta varasinkin nyt ajan Lihashuoltamoon Tuija Pelkoselle. Luotto tähän henkilöön on kova, sillä hänellä käy myös kaikki huippu-urheilijat ja hänen tieto-taitonsa on niin häkellyttävän laaja. Katsotaan minkälaisia taikoja mulle tehdään ja saadaanko viimeinkin selvitettyä kaikki mun kropan kummallisuudet. En malta odottaa!!

Kuva: Nikita Tikka

Kuva: Nikita Tikka

Kaiken kaikkiaan koko viikonloppu oli aivan huikea ja täynnä elämyksiä ja muistoja. Palo lavalle ei todellakaan hellittänyt, päin vastoin. Oma kisaaminen on mielessä päivittäin. Tämä monta viikkoa kestänyt flunssa alkaa käydä myös toden teolla pääkoppaan kun tuntuu että oon kutistunut ihan littanaksi joka paikasta ja lihakset on pelkkää hyytelöä. Nyt vaan pitää olla malttia aloittaa rauhallisesti treenit, sillä vielä nenä vuotaa ja yskittää, joten ei voi aivan täysillä vetää vielä. 

Kiitos koko Massin mahtavalle tiimille NFE- viikonlopusta! Oli huippua päästä tapaamaan kaikkia kasvotusten. Erityiskiitos tiimin vetäjälle Ninalle koko viikonlopun järjestämisestä ja hyvästä huolenpidosta! 

– Reetta

Kuva: Nikita Tikka

Kuva: Nikita Tikka

 

Ei tagejaRaluca Mihaela

Raluca Mihaela

Kirjoittaja ja asiantuntija


Raluca rakastaa tällä hetkellä...