Moi!

Täällä aletaan olla jo tervehtymään päin ja eilen kävin salilla tekemässä melko kevyesti jalkoja. En uskalla vielä tehdä ihan täysillä, koska en kertakaikkiaan kestä enää jos se flunssa tekee jo kolmannen paluunsa! Rauhassa siis alotellaan taas näin kolmen viikon salitauon jälkeen.

Viime viikonloppuna oli kauan odotettu Nordic Fitness Expo. Viikonloppu oli aivan huippu hauska ja olin nyt ensimmäistä kertaa näytteilleasettajan toimessa messuilemassa. Perjantaina lähdettiin Ninan kanssa Helsingistä kolmen aikoihin Lahtea kohti, ja perille päästiin viiden kieppeillä. Siitä alkoikin armoton messuosaston kasaaminen joka kesti iltamyöhälle saakka! 

Minä ja Suomi-tiimin vetäjä, ihana Nina

Minä ja Suomi-tiimin vetäjä, ihana Nina

Lauantaina heräiltiin ajoissa ja oltiin messualueella jo aamu seiskalta laittamassa viimeisiä juttuja kuntoon. Meillä oli yhdistettynä Massin ja MyProteinin osastot ja molemmilta osastoilta löytyi maistatuksia ja kilpailuja, sekä Massin puolella pääsi myös kuvattavaksi, kuvagallerian näet täältä. Massin protskujauhe maistatus osoittautui supersuosituksi, jonoa kertyi aivan hirmuisesti! Jos jäit miettimään mitä makuja maistelit niin ne oli suklaa-pähkinä, vadelma ja banaani, löytyy täältä

Proteiinia kansalle!

Proteiinia kansalle!

Tiimin tyttöjä, oli kiva tavata kaikki livenä! Huipputyyppejä :)

Tiimin tyttöjä, oli kiva tavata kaikki livenä! Huipputyyppejä 🙂

Tapasin myös pro bikinissä kilpailleen Instagram-julkkiksen Michelle Lewinin. Pirtsakka ja iloinen mimmi!

Tapasin myös pro bikinissä kilpailleen Instagram-julkkiksen Michelle Lewinin. Pirtsakka ja iloinen mimmi!

Lauantaina käytiin myös Pro-kisat bikinissä ja kehonrakennuksessa, ja olin aivan superiloinen kun pääsin molempia katsomaan! Kehonrakennuksen voitti yleisön suosikki Roelly Winklaar ja bikinin vei Tawna Eubanks. Äijät tarjosivat kyllä kunnon shown hyppäämällä lavalta yleisön sekaan ja kansahan villintyi, kaikki halusivat kuvaan isojen poikien kanssa 😀 Mäkin sanoin Ninalle että Roellyn kanssa olisi siistiä päästä kuvaan ja siihen tulikin hieman yllättäen mahdollisuus.

Kisan jälkeen raahauduin rättiväsyneenä hotellille ja kukapa se sieltä tulikin samaan hissiin mun kanssa, no Roelly! Hän majoittui samassa hotellissa kuin me ja oli itsekin menossa lepäämään kisan jälkeen. Tuntui hissi melko pieneltä, vaikka ei muita matkustajia ollutkaan! Minä tietenkin sekoilin avainkorttini kanssa, hissi ei suostunut ensin liikkumaan ja sitten suhailikin jonnekin aivan muualle minne piti… Roelly näpräili myös mun avainkorttia ”pikku kätösillään” ja yritti myös painella hissin nappuloita, jotka eivät toimineet. Siinä sitten hihiteltiin sen jättiläisen kanssa kun yht’äkkiä oltiinkin taas pohjakerroksessa. 😀 Harmittaa hieman, että se kuva jäi todellakin ottamatta, olisi tullut hyvä hissi-selfie Roellyn kanssa! Mies kuitenkin näytti aivan rikki-poikki-puhki väsyneeltä, joten kun pääsin vihdoin omaan kerrokseeni toivottelin vaan hyvät yöt 🙂

Massin "tuomaristo" eturivissä: Tommi, minä ja Nina

Massin ”tuomaristo” eturivissä: Tommi, minä ja Nina

Pro bikinissä nähtiin kaksi suomalaista kilpailijaa, Sara Back ja Anna Virmajoki. Kisan voitti jenkki Tawna Eubanks. Tawnan esiintyminen oli niin pirteää ja vaivatonta, että sitä oli ilo katsoa ja luulen että ne ratkaisevat pisteet hänelle tuli juurikin esiintymisestä, vaikka mun mielestä kunnossa ehkä hävisikin muulle kärkikolmikolle. Esiintyminen on kuitenkin lähes puolet pisteistä, joten sen merkitystä ei pidä aliarvioida! Toinen oli Norjan ylpeys Christina Fjaere ja kolmas upeasti pro-debyyttinsä tehnyt Sara Back.

Pro bikini top 5, kuva: Body-lehti

Pro bikini top 5, kuva: Body-lehti

Lauantai-illalla myös käytiin Nicole Wilkins Championshipsin finaalit. Odotin kovasti näkeväni ämätöörikisoissa hienosti menestyneen norjalaisen Lone Norasin, joka kilpaili myös kyseisessä kilpailussa. Olen tätä neitoa seurannut Instagramissa ja olin ihan intona kun huomasin hänen ilmoittautuneen NWC-kilpailuun. Lone voittikin sarjansa, mutta ihan rehellisesti ja ilman ”sinivalkoisia lasejakin” olisin silti pistänyt Suomen Jaana Malytchevan tässäkin sarjassa ykköseksi. Jaana on rakenteeltaan mielestäni parempi ja koko fysiikka paljon tasapainoisempi kuin Lonella.

NWC - lyhyt sarja

NWC – lyhyt sarja, kuva: Body-lehti

Ammattilaiskortti meni mielestäni oikeutetusti naapurimaa Viron ihastuttavalle Egle Eller-Nabille. Olen tavannut Eglen ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten eräissä poseeraustreeneissä ja hän on tosi herttainen tyyppi! Onnea Egle!

Olisin myös toivonut, että myös body fitnessin puolella NWC:n tuomarit olisivat arvostaneet hyvää esiintymistä yhtä paljon kuin pro bikinissä. Meillä oli istumapaikat aivan ensimmäisessä rivissä ja näin todellakin yhtä läheltä kaiken kuin tuomaritkin, ja eräs body fitness- kilpailija oli todella huonossa hapessa lavalla. Hän kuitenkin voitti sarjansa, olihan hän todella kova paketti mutta se horjahtelu ja pyörivät silmät pistivät mut ainakin lähinnä pelkäämään, että pyörtyykö se nyt tuohon eikä sellaista esiintymistä ole kiva katsoa. Toisaalta, toivotaan että tämän kilpailijan mielestä kaikki se oli sitten vaivan arvoista.

SM- kisat ruodin sitten erillisessä postauksessa, ettei tästä tule liian pitkää paatosta 😀 Palataan pian!

– Reetta

 

Ei tagejaRaluca Mihaela

Raluca Mihaela

Kirjoittaja ja asiantuntija


Raluca rakastaa tällä hetkellä...