Olkapään kuntoutuminen alkuvuodeksi on avoin kysymys. Toipuminen etenee, mutta matkaa on vielä jäljellä. Teen parhaani, joka päivä, ja voin vain toivoa, että kun vuosi vaihtuu, olkapää olisi kunnossa, ja pääsisin aloittamaan matkani kohti vielä yhtä kisaunelmaa. Mutta on varmaa, että se tulee tapahtumaan vain jos olen kunnossa. Tänä vuonna taistelin itseni loukkaantuneena aina viimeistely viikolle asti kunnes kroppa sanoi stop , osoitin itselleni, ettei minua pysäytetä helposti. Enää minun ei tarvitse tehdä sitä, minulla on kilpailuja ajatellen vain yksi unelma, seistä lavalla, nähdä perheeni katsomossa ja tietää, että olen paremmassa kunnossa kuin ikinä aikaisemmin.

Treenit etenee kaikesta huolimatta kaiken kaikkiaan hyvin, fiilikset ja motivaatio tekemiseen on korkealla. Kaikki olisi siis oikeinkin hyvin, mikäli tuota pientä vammaa ei oteta huomioon, se on edelleen aika kaukana hyvästä. Vaiva on siinä mielessä ikävä ja erikoinen, etten ole loukannut sitä, eli kyseessä täytyy olla jonkinlainen rasitusvamma.  Parhaillaan istun herttoniemessä odottaen vuoroani magneettiin , uskon että täältä saan vastaukset mitä olen pähkäillyt pääni puhki. Tämä on muuten varmasti yksi suomen edullisimmasta magneettikuvaus paikoista joten kannattaa googlettaa jos kokee tarvetta magneettikuvauksiin tai jos on vaivoja mihin haluaa vastauksen!

Kun muut juhlivat suomen itsenäisyyspäivää viime v.lopulla, minä siivosin asuntoni varastoa ja tavaraa oli vuosien varrelta kertynytkin aika paljon. Löysin itsestäni  ns. vanhoja valokuvia ja mietin kuinka Vuodet ja aika kuluu huomaamatta, nuorena sitä kuvittelee jossain alitajunnassa olevansa voittamaton, kuolematon, ja pysyvänsä ikuisesti kunnossa. Tai ainakin alamäki on jossain niin kaukana, että sitä on vielä ihan turha miettiä, saati tehdä jotakin sen eteen. Kunnes sitten yhtenä aamuna sitä näkee vanhan valokuvan ja tajuaa, mitä minulle on tapahtunut. Se minkä ei pitänyt ikinä saavuttaa itseä, onkin ottanut tiukan niskalenkin jo aikaa sitten. Nykyaikana tämä em. kauhukuva saavuttaa ihmiset yhä nuorempina, yhä suurempi joukko on tiukassa niskalenkissä jo reilusti ennen täysi-ikäisyyttä. Syitä tähän on lukuisia, ja me kaikki tiedämme ne, hyötyliikunnan puute, tietokonemaailmassa eläminen, pikaruokaravintoloiden ja annoskokojen kasvaminen jne.jne. 

Toivon että me kaikki vanhemmat miettisimme näitä asioita ja tekisimme viisaita ratkaisuja omien lastemme kanssa. Näyttäisimme heille mahdollisimman hyvää esimerkkiä, sekä antaisimme heille sellaisia vinkkejä, ohjeistusta ja eväitä mukaan elämään, että he voisivat aikanaan tehdä niiden pohjalta itse hyviä ratkaisuja, sellaisia, jotka tekisivät heistä mahdollisimman onnellisia ja hyvinvoivia, sekä fyysisesti että henkisesti. 

 Teille jokaiselle, toivon energiaa, jolla etsiä ja löytää se aika ja motivaatio, että te jaksaisitte arjen keskellä pitää itsestänne huolta. Se ei aina ole helppoa, mutta se kannattaa ja palkitsee teidät vielä monin tavoin.

Ja kolmanneksi teille, jotka olette tällä hetkellä niskalenkissä, etsikää unelmanne, nähkää se vahvana, uskokaa siihen, olkaa valmiita tekemään töitä sen eteen, älkää ikinä luovuttako, ja saavuttakaa se! Se on mahdollista.

_MG_6997

 

 

-teemu- 

1000x300-Mass-wk21-gs-thu-myprotein-sale-072316

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija