Huhhuh, mikä viikonloppu! Upeita ihmisiä, huikea messutapahtuma ja yksi kisakokemus takana. Perjantaina lähdettiin tentin jälkeen täyttä häkää kiireellä Lahteen, jotta ehdin kilpailijarekisteröintiin ja nukkumaan hyvissä ajoin. Kaikki meni nappiin ja kunnes Lahden Cumulus hotellissa tajusin, että sehän on täynnä Pro-kilpailijoita, ja minähän olin ihan intoa piukassa, koska idoleita vilisi ympäriinsä. Sara Back, Christina Fjaere ja Marget Gnarr, mmm. Huikeita mimmejä ja niin valoisia persoonia! 

IMG_6775

Tentti ohi, jes!

 

Ja vaatteiden vaihto ja pikkuSonja lähdössä Lahteen, whipiii

Ja vaatteiden vaihto ja pikkuSonja lähdössä Lahteen, whipiii

Kilpailurekisteröityminen check

Kilpailurekisteröityminen check

 

  Aamulla heräsin ensimmäisen värikerroksen levitykseen ja valmiina Nordic Fitness Expoon  Mass.fi ja MyProtein osastolle edustushommiin. Ajattelin ensin, miten mulla riittää energiaa jutella ihmisten kanssa ja olla siellä hälinän keskellä, koska tietynlainen stressi laukesi ensimmäisten tenttien jälkeen ja muutenkin olin aika väsynyt mimmi. Kuitenkin muiden ihmisten energiat ja tsempit tarttui muhun ja olin mikäkin duracell-pupu intoa puhkuen messuilla. Täytyy todeta, että meillä on Massilla huippu urheilijatiimi! Kunnia tutustua niin erilaisiin persooniin ja urheilijoihin, että odotan taas jälleentapaamista sekä Nina on aika tehopakkaus, koska oli järjestänyt meille hienot messupuitteet 🙂 Sekä olen päässy tutustumaan paremmin sponssini tuotteisiin ja täytyy vaan ihmetellä, miksen aikaisemmin ole käyttänyt kyseisiä tuotteita, koska ne ovat hinta-laatu suhteeltaan mainiot! Ja mikä tärkeintä, maistuu NIIIIIIN hyvälle. Siitä puheenollen Massin sivuilla on taas hyviä viikon tarjouksia! Shoppailemaan pääset tästä linkistä: 

http://goo.gl/fnOhsv

Onnellinen Massin urheilija!!

Onnellinen Massin urheilija!!

Meidän tiimin tytöt <3 osa puuttuu...

Meidän tiimin tytöt 😉 osa puuttuu…

IMG_9324-1024x682

 

Olin yllättynyt, kun ihmiset tunnistivat minut ja tiesi taustoistani, toisaalta häkellyttävää ja hienoa! Tälläisen maalaistytön pasmat meni vaan ihan sekaisin. 

IMG_9617-1024x682

Linda tuli moikkaamaan intoa täynnä ennen Nicole Wilkins- kisoja!! Jännitystä ilmassa...

Linda tuli moikkaamaan intoa täynnä ennen Nicole Wilkins- kisoja!! Jännitystä ilmassa…

  En halunnut lähteä messuilta pois millään, mutta oli pakko rientää Fitfarmin väritsekkiin ja Sirpan kanssa käytiin vielä läpi mun värjäyssuunnitelma, koska mulla oli vasta yksi protan alla, joten ei vielä nähnyt lopputulosta. Samalla systeemillä päätettiin mennä kuin Jyväskylässä, koska siellä ainakin meni nappiin. 

Ilta olikin rentoutumista, jännittämistä ja kilpasiskojen kanssa soittelua…

Aamulla 6.00 ylös sängystä ja värjäyshommiin! Olin tyytyväinen väriin, josta saatiin tosi tasainen. Irina Vinogradova saapui hotellille aamulla meikkaamaan ja tekemään kampauksen. Nainen oli noussut aamuyöllä ja ajoi yhteensä kuusi tuntia ainoastaan mun takia, ARVOSTAN!! Irinan ansiosta mun ei tarvitse yhtään miettiä, miltä mahdan näyttää. Taisin katsoa peilinkin ainoastaan ennenkuin lähdettiin hotellista, koska luotan 100% hänen ammattitaitoon. Puoliltapäivin lähdettiin vielä messuille, koska tarkoituksena oli kiertää koko messualue, mutta ehdin ainoastaan Fitfarmin-osastolle, koska kysyin Sirpalta, onko mun väri ok ja Sirpa passitti samantien värjäyshommiin. 1,5h päästä kisan alkuun ja laitettiin vielä yksi kerros Jan Tanaa. Vola, nyt huomasin itsekin, että oli parempi! Bäkkärillä olin rennosti ja nautin pienestä jännityskutkutuksesta…

Valmentajalta sain vielä kunnon tsempit ja potkun persuksille, et nyt likka pitää nauttia olosta! ja mähän nautin....

Valmentajalta sain viimeiset tsempit ja käskyn nauttia lavalla olosta, meni päänuppiin niinkuin kaikki muutkin ohjeet 😀 Eihän tolle uskalla sanoa vastaan…

  Mulle oltiin asetettu aikamoiset paineet finaalin suhteen ja jotenkin pidin jo itsestäänselvyytenä, että finaalissa ollaan. Fysiikka, esiintyminen ja ulkonäkö vaikuttivat olevan kunnossa ja kyselin ammattilaisilta, mitä pitäisi kehittää tai olla toisin bikini fitneksen lajin vaatimusten perusteella, niin en saanut mitään kehittävää vastausta. Siksi en stressannut edes yhtään ja odotin vain pokaalia. 

IMG_6807

 

IMG_6808

IMG_6812

 

  Nautin lavalla olosta paljon ja tein poseeraukset varmemmin verrattuna Jyväskylän karsintoihin ja tuntui, että kaikki meni nappiin! Bäkkärillä odotin finaaliin päässeiden tuloksia ja intoa puhkuen odotin finaalikierrosta! 

Hetken kuluttua Fitfarmin huoltaja tuli ilmoittamaan, ettei kukaan -170cm sarjasta päässyt meidän tiimistä finaaliin. Katsoin huoltajaa typerän näköisenä ja lähdin itse tarkistamaan tuloksia. Totta se oli. Olin todella pettynyt ja teki mieli heittäytyä lattialle ja saada itkupotkuraivari-kohtaus. Tälläiselle kunnianhimoiselle persoonalle otti koville hetkellisesti tulosten kuuleminen. Pakkasin kamat ja soitin äidille, että nyt mennään syömään! 😀 Sain onnitteluviestejä ja ihmiset kehuivat kuntoa ja suoritusta, että olin upea, joten niiden vaikutuksesta aloin ajattelemaan suoritusta kokonaisuutena. Matka lavalle asti on ollut todella hieno ja olen tyytyväinen lavasuoritukseen. Kisalook, esiintyminen ja kunto oli paras mahdollinen, minkä voin tällä hetkellä saada. Juuri minun näköinen esiintyminen ja kisalook toi esiin minun parhaita puoliani. Persoonani näkyi lavalla. Ensimmäiset SM-kisat takana ja olin kahdeksas, tällä hetkellä ajattelin vaan wau, nyt mennään eteenpäin!! JA ONNITTELUT SM-finalisteille ja etenkin kärkikolmikolle 🙂

  Uusia tavoitteita olen pyöritellyt mielessäni ja paljon. Vaihtoehtoja on monia. Vielä en sano mitään, koska kaikki on auki. Kuitenkin tykkään treenata kovaa ja syödä hyvin, joten ne jää varmasti elämääni oli kisapäätös mikä tahansa!! 🙂 Kisatulos ei lannistanut minua, päinvastoin!! Tyytyväisyys tappaa kehityksen….

Messukuvat: Nikita Tikka

Ei tagejaEchipa Myprotein

Echipa Myprotein

Kirjoittaja ja asiantuntija