Terve!

Ajattelin tässä kertoa vähän minkälaiselta tavallinen arkipäivä minun elämässä näyttää.
Eli kyseessä on arkipäivä jolloin treenin lisäksi myös teen töitä.
Ma-Pe 8-16 olen autoasentajana mikä on hyvin ruumiillinen työ.

05:30 Kello soi ja minä nousen ylös ja otan lasillisen vettä johon sekoitan
omenaviinietikkaa ja vehnänorasta ja sen lisäksi magnesium sekä koffeinanhydrat kapselin.

05:45 Lähden aamulenkille tai salille joka kestää noin 60 min. Nämä treenit on niin vaihtelevat että en ala tässä selittelemään sen kummemmin. Paljon intervallijuoksua, mäkivetoja, voimaharjoitteita, varjonyrkkeilyä ja tekniikkaa.

07:00 jälkeen olen syömässä aamupalaa ja minä syön aina minun erikoisen sekoituksen joka on noin 100 mg müsli johon sekoitan kasein-proteiini juomaa johon lisäksi pähkinöitä ja kanelia.

08:00 Työt alkaa.

10:00 Välipala aika ja yleensä 1 vihreä omena ja kuppi kahvia.

12:00 Lounas aika. Vaihtelevat ruokavaliot ja monipuolista.

14:30 Välipala aika ja aina 250g maitorahkaa ja kuppi kahvia.

16:00 Työt loppuu ja lähden kotiin syömään välipalaa joka on proteiini patukka tai voileipää. Tämän lisäksi kuppi kahvia. sitten vaan otan rennosti ja odotan että treenit alkavat.

18:00 Nyrkkeilytreenit. Tässä kans niin vaihtelevat treenit että en ala tässä vaiheessa kaikkea selittämään. Tähän kuuluu sparria, säckiä, kahvakuulatreenit, puntti, tempoharjoitukset, tekniikkaa, nopeusharjoituksia ja paljon muuta. Treenit kestää yleensä 90 min.

20:00 aikoihin on vapaa aikaa loppuillaksi. Tämä on vain rentoa aikaa jos ei ole mitään menoja. Illan aikana pitää jo alkaa seuraavan päivän harjoituksia suunnittelemaan ja myös ruokailut.

22:30 aikoihin alan nukkumaan.

Näin minun arki yleensä on. Tietysti vaihtelevat ajankohdasta toiseen riippuen missä kohtaa kalenteria mennään. Esimerkiksi treenit muokataan aina kun kilpailut lähestyy ja niin edelleen.
Tämän syvemmälle en mene yksityiskohdissa tässä vaiheessa vaan palaan niihin myöhemmin mutta tässä kauitenkin pieni pintaraapaisu minun arjesta.

Tärkeä on että ruokavalio ja uni on kohdillaan kun päivät on rankkia.
Kovan treenin lisäksi ruumiillinen työ ei ole aina niin helppoa mutta minä olen löytänyt hyvän tasapainon tähän.

Palataan
T. Henkka

Box(1)

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija