Mennyt viikko tai oikeastaan kuukausi, on taas avannut silmäni hyvinkin yksinkertaiselle asialle. Elämä mitä elämme, eletään nyt ja tässä. Liian usein ihminen muistelee menneisyyttä ja suunnittelee tulevaisuutta, jolloin saattaa käydä niin että itse eletty hetki valuu huomaamatta ohitsemme.

Itse suunnittelen paljon mutta pyrin myös toteuttamaan paljon , minusta unelmat on tehty saavutettaviksi. Surullisimpia hetkiä olisi joskus pitkän ajan jälkeen, miettiä ja murehtia, ettei koskaan uskaltanut tai jaksanut tai viitsinyt tavoitella unelmiaan.

Tällä hetkellä minä tavoittelen ja olen myös osan jo saavuttanut unelmistani, joista olen hyvin kiitollinen ja osaan arvostaa sitä. Mutta ne mitä vielä en ole saavuttanut, jatkan tavoittelimista ja uskon että kova työ palkitaan aina (toivottavasti)!

Tätä kirjoittaessani tyttäreni valitsee vaatteita tarhan joulujuhlaan 🙂 Kyllä , luitte ihan oikein, kolme vuotias tyttäreni valitsee itse vaatteensa , no ehkä nyt pientä apuja pitää antaa 😉 Pitäisi lähteä vähän ulkoilemaan kun tänä vuonna nämä ns. tarhan joulujuhlat ovat liikunnalliset. Mikä on tietysti loistava asia!

Itse kävin kävin jo päivällä tekemässä treenit, soveltaen tietysti ja valitettavasti. Loukkaantumiskierre on nyt ollut jo aika pitkä mutta ei se valitus mitään ole ikinä auttanut, tehdään se mitä pystytään.

Laitoin massille tilausta menemään ja tänään tulivatkin jo, Super Gainer tuolla lähdetään kasvattamaan offi kuntoa. En  ole ikinä kreatiiniä käyttänyt, mutta nyt ajattelin ottaa kokeilumielessä senkin testiin katsomaan mitä tapahtuu. Eikä ollut edes kallista , pari kertaa päivässä otetaan gaineria ja kreatiiniä ajattelin sen 15g päivässä ottaa. 

Nyt pitää otta tytär kainaloon ja lähteä joulujuhliin ulkoilemaan , ensikerralla vastaan yhteen s.postiin minkä sain . Avaan tuota lisäravinne sekä ruokapuolta millä lähdetään kohti offia kautta .

ps. on muuten tuo gaineri hyvän makuista (vanilja) . Suosittelen!  Tuossa vielä hyvä hauis liike, ei pääse paljon huijaamaan!

 

1000x300-mass-wk43-ht-protsale-075438

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija