Morjens !

 

Lähde www.google.fi

Lähde www.google.fi

Vuosi vaihtu ja niin moni muuki asia siinä samassa, niinkun aikasemmin olen jo puhunut niin laji vaihtui amerikkalaiseen jalkapalloon,Wasa W1ld Royalsin   kuninkaallisten joukkoon  missä pelataanpa mitaleista Suomen korkeimmalla tasolla jenkkifutiksessa eli vaahteraliigassa ! 

 

Todella innoissaan kun treenit saadaan taas kulkemaan ja pääsee ottamaan taas tuntumaa palloon ja fyysiseen tekemiseen kun se pitää tämän lajin mielenkiintoisena ;). Pelipaikka vaihtuu viime vuoden hyökkäyksen  fullbackin paikalta puolustuksen linebackeriksi mikä on omasta mielestä loistava uutinen. Kun pääsen vielä enemmän sisälle itse pelin ideaan, kun kokemusta lajista ei ole kuin rikkonainen viime kausi mitä vaivasi sairastelut ja loukkaantumiset, mikä sitten pisti pitkäksi aikaa lepoon ja ruvettiin lihaa kasvattamaan kun terveeksi sai itsensä. 

 

Touhu ei sinänsä itsellä salin suhteen kauheesti muutu, enemmän voimaa ja räjähtävyyttä ruvetaan kasvattamaan, tässä treeni mitä tehnyt nyt muutaman keventävän viikon. Viime kerrasta olikin jo aikaa nii saa fressinä taas jatkaa niin pysyy mies ehjänä.

Esimerkkitreeni mitä tehny pari kertaa viikkoon 🙂 

-ylätalja  leveällä tangolla 4×8-10

image

-Tasapenkki tangolla 4×6-10

image image

-askel kyykky 3×8-10

image image

-Rinnalle veto 3×6-8

image image image


 

-Sitten tehtiin supersarjaan hauiskääntö+ojentaja narulla 3×8-10

image image

 

Loppuun tehtiin vähän lankkupitoja ja matolla juostiin niinkuin treenin alussakin, tällainen suht kevyt mutta monipuolinen treeni mitä on miellyttävä tehdäkkin 🙂

Kunnon ajattelin pitää ihan hyvällä mallilla, vaikkaaan sillä ulkonäöllä enää niinkään ole merkitystä. Kuitenkin omaan silmää ja varmasti puolisokin silmää miellyttää että jonkinlaista kumpua näkyy lihaksienkin muodossa 😀 

image

100-103kg paikkeilla hyppinyt paino.


image

Tämän vuoden tavoitteisiin kuuluu siis  

  1. Ehjä kausi
  2. Mahdollisimman paljon peli aika
  3. Yllättää kaikki surkean viimekauden jälkeen.
  4. Olla hyvä isä ja puoliso 

 

Näillä mennään ja tehdään tästä vuodesta vielä upeampi kun viime vuodesta ! 🙂 

 

-MT-

 

 

 

1000x300-Mass-wk16-wo-freedelivery-113255

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija