Helou! 

Minkä perusteella valitten reenikamani ja minkälaisia kuteita ja kasseja käytän? Ajattelin nyt avata teille hieman meikäisen henkilökohtaisia fiiliksiä niihin liittyen. Alempana myös linkki aivan huikeeseen tarjoukseen liittyen reenivaatteisiin ja lisäravinteisiin! 😉

Oon reenannut aikanaan ihan perus kollarihousuilla, verkkareilla, normaaleilla t-paidoilla ja joillain halvoilla hihattomilla. Muiden kehuessa Gaspin ja Better Bodiesin housuja mä vaan vähättelin aina: ”nääh kyllähän näillä normaaleilla nyt reenaa”. Ja kyllähän niillä reenaskin, mutta ongelmaks muodostu kustannukset. Joutu liian usein ostamaan uusia kollareita ja paitoja, ku menivät reeni/pesu yhdistelmässä pilalle.

Oon kuitenki yleensä suhteellisen ennakkoluuloton tyyppi ja kokeilen uusia asioita mielelläni. Näitä reenikuteita kohtaan oli kuitenki aikamoiset ennakot, jotka päätin loppujen lopuks siirtää sivuun ja kokeilla. Ostin yhdet vuonna 2009 ja ne löytyy multa vieläkin – ei tosin mahdu päälle enään. Rivien välistä löytyy yksi pointti, minkä takia olen sittemmin hommannut näitä useammat, enkä oikeastaan muilla housuilla enään reenaakkaan – ne on älyttömän kestävät. Materiaalilta vaatii hirveesti, että se kestää hikoilun, reenaamisen ja pesemisen, nää kestää. Ainoa ongelma on, että niistä tuppaa kasvamaan yli – jokaisen bodarin ongelma? Onneks löytyy kokoja kuitenkin aina XXL saakka. Nyt ku oon dieetillä, niin onneks löytyy myös S kokosia, tulee nekin varmaan tutuksi tässä matkan varrella. 

Toinen näiden Gaspin housujen eroavaisuus normaaleihin kollareihin on hengittävyys. Ne hengittää todella hyvin vaikka hikoilisit ihan reilusti. Normaalit kollarit painaa tonnin kun hikoat ne litimäräksi, mutta näissä housuissa ilma virtaa ja ne tuntuu kevyeltä niin reenin aikana kuin myös sen jälkeen. 

Mulla on myös muutamat shortsit. Toiset on lyhyemmät, jotka loppuu polven kohdalle ja toiset on vähän pidemmällä lahkeella. Käytän monesti jalkareenissä näitä, hengittävyys paranee vielä reippaasti kun sääret on paljaana.

Gaspin housujen ja shortsien lisäksi reenivaatevalikoimaan on jäänyt Gaspin ja Better Bodiesin hihattomia ja t-paitoja. 

Hihattomat on hyvän mallisia ja niitä on paljon erilaisia, joten jokaiselle mielelle löytyy varmasti oikeanlainen. Ite tykkään näistä, missä on kohtalaisen kapeet ”olkaimet?” – siis tuo epäkkäiden päältä kulkeva osa. 😀 Ja myöskin reilu kaula-aukko ettei tukehdu.

T-paidat on istuvia, ne on hyvän mallisia ja joustavat sopivasti. Pystyn tekeen mitä tahansa liikettä salilla, paidan kiristämättä esimerkiks kainaloista, mikä helposti muilla paidoilla on edessä. Normaaleilla paidoilla tuntuu olevan aina se ikuinen ongelma – hartioista hyvät, vattasta teltta. Näissä paidoissa ei kyseistä ongelmaa ole ainakaan omalla kohdallani. Kokojakin on saatavilla erittäin hyvin. 

Reenikassikin on vaihtunut tässä vuosien aikana moneen otteeseen, kunnes hommasin Gaspin ja Betterbodiesin reenikassit. Sen jälkeen ei oo tarvinnu vaihtaa. Molemmissa on tukevan tuntuiset, kohtalaisen paksut vetoketjut. Materiaali tuntuu jo käsissä kestävältä ja sellaiseksi se on myös osoittautunut. Etenkin Gaspin kassissa on reilusti taskuja, joka on itelle tärkeää. Saa kaikki avaimet, kortit, korut yms reenin ajaksi omiin lokeroihinsa. Näistä molemmista laukuista löytyy myös muutama eri värivaihtoehto, joten valinnan pystyy tekemään omien mieltymyksen mukaisesti.

Nää on vähän eri kokoiset kassit, jos tulee paljon vaatetta yms. reenivarustetta mukaan niin käytän tätä Gaspin kassia:

Jos taas on hieman vähemmän kampetta mukana niin mukaani lähtee Betterin kassi:

 Reenikuteiden lisäks oon hommannu itelleni muutaman Better Bodiesin vapaa-ajan paidan, kun kerta heillä sellasia valikoimassaan on! Punanen pitkähihanen on todella mukavan tuntunen, jokusen reeninkin oon tällä tehnyt. Yllättävän lämmin ja istuu edelleen päälle tosi hyvin. Sininen on sit vähän reilummalla kaula-aukolla varustettu tosi ohut ja kevyt t-paita. Reenikuteiden laatu tuntuu jatkuvan myös näissä paidoissa, eipä oo miksikään mennyt vaikka kerran avovaimo on pessyt nää jopa pesukoneessa 90 asteessa. 😀

Käytännössä valitten siis reeni- ja vapaa-ajan kuteet käyttömukavuuden, kestävyyden ja hengittävyyden mukaan. Sekä Gaspin että Better Bodiesin vaatteissa nämä kaikki kolme pointtiani toteutuvat ja sen lisäksi nää on vielä tosi hyvän näköisiä.

Sit mulla on kaikille lukijoille hyviä uutisia!!

Massin verkkokaupassa aukes tänään sopivasti hirveet alennukset! Kun ostat Gasp tai Better Bodies -vaatteita yli 45€ :lla saat 40% ALENNUKSEN ostamistasi lisäravinteista! Toimi nopeesti!

Löydät alennuskoodin ja tuotteet TÄSTÄ linkistä, olkaa hyvät!

massalogo

Ei tagejaMalene Sørensen

Malene Sørensen

Kirjoittaja ja asiantuntija