Iltoja! Tai mikä aika itse kullakin sattuu nyt olemaan kun tätä lukaisette. Itsellä takana on melkoisia härdellipäiviä- meillä töissä vähän muuttuu kuviot ja meikätyttö on painanu taas treeniä, kuin aropupu rallia kevätmetsässä…eli täysiä ja aamua-iltaa. Treeni vaan kulkee niin hemmetin hyvin nyt, ettei ehkä ikinä ole kulkenut. Heti aamulla on se fiilis et ”joko mennään” ja illasta heti töiden jälkeen et ”jeejee taas taas”. Nytkin pikainen laskutoimitus sai tän viikon treenimääräksi 11….ja kohta mennään vielä tekemään tiu täyteen. Sanokaa hulluksi, mut nyt vaan kulkee. Tuollaisista treenimääristä voidaan varmasti olla hyvin montaa mieltä, mutta me ollaan Akin kanssa puhuttu et toistaiseksi voidaan näin vetää, jos kerran kroppa pysyy ongelmitta mukana.

IMG_5281

Mun uus treeniväri on keltainen

Viikolla on taas parit raskaat jalkatreenit taottu ja kohta pitäs vielä kolmas tekaista. Tuolla Mayorsilla, Helsingin Ruoholahdessa on se ihana esimerkiksi vanhaan saliini verrattuna, että laitevalikoima on ihan huikea. Esimerkiksi jalkojen treenaamiseen löytyy todella paljon erilaisia laitteita, vaikka tykkäänkin paljon treenata myös vapailla painoilla. Jos teitä kiinnostaa, voisin joskus ihan esitelläkin pikkuisen Mayorsin puitteita. Kuluneella viikolla olen saanut noita puitteita esitellä myös muutamille ystävilleni, jotka ovat olleet käymässä luonani tai halunneet tehdä omalta saliltaan pienen syrjähypyn kelta-mustaan. On ollu ihan supermukavaa, kun on ollut pitkästä aikaa treeniseuraa, joka pysyy matkassa, lukee mua miltei valmentajani tavoin ja osaa auttaa ja keventää juuri oikeissa paikoissa. Vaikka pääasiassa tykkäänkin treenata yksin luurit korvilla, on nämäkin kerrat kullanarvoisia. 

IMG_5321IMG_5319Mä en ole koskaan oikein pahemmin buustereita juonut. Jotenkin se on vaan ”jäänyt”. Nyt kuitenkin olen muutamia merkkejä satunnaisesti tutuilta testaillut ja pakko myöntää, et plaseboa tai ei, kyl sitä energiaa on vaan ihan erilailla ollut, vaikkei mulla koskaan ole kovin suuria ongelmia ollutkaan treenissä repiä itsestäni powereita irti. Tilasin viime viikolla kuitenkin testiin Pharma Freakin Ripped Freakin ja voi morjens, hyvin potkii! Ensinäkin maku, joka yleensä minun prinsessanmakuaistillani tökkii, on todella hyvä. Fruit Punch- oikeasti hedelmäinen, hieman kirpeä maku olematta ollenkaan keinotekoinen tai liian imelä. Toisena, miltei välitön vireystason nousu ja kolmantena, törkeästi energiaa treenissä!

Jalkatreeniä ois taas voinu paukuttaa ja paukuttaa, mutta lopulta oli jo sanottava itselleen, että eiköhän se ole kotiinlähdön aika, että pääsee joskus nukkumaankin. Kello nimittäin alkoi lähennellä jo vuorokauden vaihtumista. Lisäksi Ripped on nyt hyvässä tarjouksessa ja jos ei koko purkkia halua ostaa, on siitä saatavilla myös näytepusseja edulliseen euron hintaan!

11059127-1420632169-177189

Suosittelen! Linkatkaas tutustumaan!

 Näihin kuviin ja tunnelmiin mä alan rullailemaan jalkoja vielä ennen Nukkumatin saapumista kylään. Alkuviikosta kirjottelenkin eräästä uudesta yhteistyöstä ja hieman valaisen lisää omaa lisäravinnerepertuaariani.

1000x337-Mass-wk05-dw-pay-day-deals-012542

Sieltä tarjousten kimppuun!

 

Ei tagejaKirjoittaja ja asiantuntija