proskins-logo

Mikä?

Proskins on brittiläinen urheiluvaatevalmistaja ja Skandinaviassa vielä melko tuntematon. Proskinsin yksi oleellisin ero muihin treenivaatevalmistajiin nähden on hyvin tekniset materiaalit. Proskins tunnetaan parhaiten varmasti kompressiovaatteistaan, joista löytyy housuja, toppeja ja urheiluliivejä. Valikoimasta löytyy myös anti-ageing ja anti-cellulite vaatteita (kyllä, luit oikein!!) ja palautumista edistäviä vaatteita. Proskins valmistaa myös moto-lajeihin soveltuvia alusvaatekertoja (käytetään ajopukujen alla).

Oma kokemus

Omat suosikkini on varmasti SLIM-sarjan perus mustat leggingsit. Nää on ainakin pari kertaa viikkoon päällä! Ihanan tuntuiset jalassa ja slimmaavat kivasti 😉 Näitä voi yhdistää vaikka mihin vaatteisiin, eli ei tarvii pyhittää pelkästään treenikäyttöön! Ja vain pieni logo ylhäällä vyötärönauhassa, eli eivät näytä päällepäin urheiluhousuilta. Multa on kysytty tosi monta kertaa että mistä oon löytänyt niin hyvät leggingsit kun oon ne päällä vetänyt menemään niin töissä kun illanvietossakin. Proskinsillä on 28-day challenge jossa pidetään kuukauden ajan joka päivä SLIM- leggareita ja sit otetaan mitat, ja porukka näyttää kutistuneen näiden pöksyjen ansiosta. Ite en oo kokeillut, kun oon vähän liian vaihtelunhaluinen vaatteiden suhteen ja aika skeptinen tollasten juttujen kanssa… 😀

Perus SLIMmit

Perus SLIMmit

Menee vaikka minkä vaatteiden kanssa!

Menee vaikka minkä vaatteiden kanssa!

Mistä?

Proskinsin päämaja sijaitsee Briteissä, ja nettikaupasta tilatut tuotteet tulee siis myös sieltä. Suomeen tilattaessa ei siis tule tullimaksuja ja vaatteet on noin viikon sisällä perillä 🙂 Hinnat on mun mielestä hyvin kilpailukykyiset, leggareita irtoaa reilusti alle viidelläkympillä, toki riippuen kuinka tekniset valitsee. Valikoima on todella laaja, ja tuotteita löytyy sekä miehille että naisille.

Nettikauppaan TÄÄLTÄ

Alekoodi nettikauppaan: PROSKINSSCANDINAVIA 

Slim-sarjan vaatteita

Slim-sarjan vaatteita

 proskins-logo

Suositut pöksyt olleet esillä kymmenissä lehdissä ympäri Eurooppaa! capture

Ei tagejaRaluca Mihaela

Raluca Mihaela

Kirjoittaja ja asiantuntija


Raluca rakastaa tällä hetkellä...